Årsaken er at Manchester United trener unge fotballspillere mellom 8 og 15 år og gir dem en fotballopplevelse for livet.

Fotballbegivenheten finner sted fra 26.- 28. september.

Manchester United Soccer Schools gir spillere muligheten til å oppleve hvordan hverdagen er for profesjonelle fotballspillere som Rooney og Van Persie.

For å gjøre opplevelsen så autentisk som mulig, vil trenere og utstyr være fløyet inn fra Manchester United.

Coaching Academy

Hvert opphold varer i tre dager og inneholder et intensivt treningsprogram som vil hjelpe spillere utvikle sine tekniske og taktiske ferdigheter, og gjøre dem klar over viktigheten av den mentale og fysiske forberedelser til trening og kamper

I forbindelse med Manchester United Soccer Schools vil det bli holdt en Coaching Academy 27. september for fotballtrenere.

Der kommer trenere fra Manchester United Soccer Schools til å inspirere den daglige treningen ute i klubbene, og spillernes utvikling.

Årlig arrangement

Manchester United Worlds finner sted hvert år for de spillerne som gjorde det best i dribble, pass og ballkontroll tester på Manchester United Soccer Schools i Norge.

Oppholdet i Manchester inkluderer blant annet flere treningwe på Manchester Uniteds treningsanlegg - AON Training Complex, trening på Manchester Uniteds Academy, trene på Old Trafford foran 76.000 tilskuere og den største - et møte med spillere og trenere fra Manchester Uniteds førstelag.