18-åringen fra Narvik er en relativt kortvokst og teknisk midtbanespiller.

Men utover årets sesong som fast inventar i A-lagsstallen har Skogvoll lagt en mer fysisk dimensjon til spillet sitt. På dagens trening fikk Skogvoll ros for innsatsen i duellspillet.

- Elias har skjønt at også han må fighte om ballen, gå inn i situasjoner og by på seg selv. Og ikke for lett tape "50-50"-duellene som ofte skjer ute på banen når det er høy intensitet og høyt tempo, sier TIL-trener Steinar Nilsen.

Jakter A-lagskontrakt

18-åringen selv bekrefter at et av utviklingsmålene har vært å utvikle den fysiske dimensjonen i spillet sitt.

- Det må til for å spille fotball det også. Man må ha litt muskler også, så det er noe jeg har jobbet med, sier han.

Men understreker:

- Men jeg vil ikke si jeg har veldig mye muskler, det går nok mye på balanse også.

Skogvoll har trent med A-laget i hele år, etter han kom tilbake fra skade i vår. I løpet av årets sesong har andre unggutter som Lasse Nilsen og Mikael Norø Ingebrigtsen fått A-lagskontrakt. Dit håper også Skogvoll å komme.

- Målet er selvfølgelig å spille seg inn på A-laget også, og forhåpentligvis få litt spilletid. Det er det som er målet, sier midtbanetalentet.

Varsler endringer

Skal man tro signalene fra Steinar Nilsen er det snakk om et spørsmål om tid.

- Elias har vært positiv og har fått trent godt over en lengre periode. Det ser ut som han har fått lagt fra seg skadene og blitt sterkere. Han er dyktig i den relasjonelle delen av spillet og er spennende. T

TIL-treneren mener spillere har meldt seg på i kampen om spilletid mot Alta på søndag med det som har blitt vist på treningsfeltet de siste dagene.

- Vi føler flere spillere er i ferd med å våkne fra en liten dvale og er skikkelig på gang. Det kan være riktig tidspunkt å gjøre noen endringer mot Alta, sier treneren.