De grønnkledde hadde opprykk i sikte før dagens kamp, men må se langt etter det med 2-3-tap mot Skjervøy. Fløya hadde 6-1-0 på hjemmebane og 14–3 i målforskjell, og tok imot Skjervøy som lå 20 poeng bak, og var store favoritter foran dagens oppgjør.

– Det er særdeles skuffende at dette skjer. Jeg synes vi ikke er i nærheten av det nivået som man kan forlange og forvente av oss selv. Vi taper relativt fortjent, sier Fløya-trener Tore Rismo til iTromsø rett etter at sjokktapet var et faktum.

– Jeg har ikke ord

For laget som leder avdelingen sin var ikke til å kjenne igjen på Fløyabanen. Usikre pasninger og svakt forsvarsspill, i tillegg puslete fremover var det stikk motsatte av Fløyas tidligere prestasjoner.

– Jeg aner ikke hva som skjer, vi er ikke der vi skal være. Vi er helt elendig i første omgang, men reiser oss i andre. Alt i alt er det for dårlig. Jeg har ikke ord og er helt målløs, sier midtbanespiller Isak Krogstad.

– Er opprykksdrømmen over?

– Det er den ikke, dette betyr bare at vi må slå Senja og vinne resten av kampene. Nå må vi bare riste av oss skuffelsen, men det er ufattelig surt akkurat nå.

For gjestene var kraftig underdog, men viste en lagmoral og styrke gjennom hele kampen.

– Vi er veldig god mot lag som er over oss på tabellen og svak mot antatt dårligere lag. Vi har en lagmoral og trenere som er helt fantastiske, sier tomålsscorer Alexander Kvikne.

– Det er rart

Dramatikken stopper ikke der. Daniel Norum Danielsen er på utlån fra Fløya til nettopp Skjervøy, som egentlig ikke skulle spille kampen, men fikk muligheten siden Skjervøy hadde mange skader.

– Det er rare følelser rundt dette. Det er så klart artig å vinne kamper, men også surt med tanke på at det kan være det som hindrer Fløya i å rykke opp, sier Danielsen.

– Hvordan blir det å møte lagkameratene i Fløya?

– Jeg vet ikke hvordan det blir, det blir spesielt.

De grønnkledde må nå håpe på hjelp fra Lars Petter Andressen og hans TIL 2, som gjester Senja til kamp på mandag.

TAP: Fløya gikk på et forsmedelig 2-3-tap mot Skjervøy fredagskvelden.Foto: Tom Benjaminsen Foto: Tom Benjaminsen
TAP: Fløya gikk på et forsmedelig 1-3-tap mot Skjervøy fredagskvelden. Foto: Tom Benjaminsen