Den talentfulle angrepsspilleren har vært ekstremt god for Fløya denne sesongen. Senest søndag scoret han hat trick i nedsablingen av Bjørnevatn.

Når 3.-divisjon er ferdigspilt knyter Krogstad på seg futsalskoene. Da er han endelig tilbake for Sjarmtrollan – denne gangen i eliteserien.

Drømmescenario

I fjor endte Sjarmtrollan på 5. plass.

– Vi ser oppover på tabellen og medalje er realistisk hvis vi får god uttelling i januar og februar. Vi kom veldig godt ut av de månedene forrige sesong. så skal 5.-plassen forbedres er det viktige måneder for oss, sier Ola Rismo, som er spillende trener i Sjarmtrollan – og Krogstads lagkamerat i Fløya.

I tillegg til Rismo og Krogstad er også Fløyas Sondre Thorsteinsen Sjarmtrollan-spiller.

Dermed kan Krogstad notere seg for opprykk til 2. divisjon og medalje i eliteserien i futsal.

– Det hadde jo vært drømmescenario, smiler Krogstad.

Han gleder seg til igjen å ikle seg Sjarmtrollan-drakten.

– Det blir artig å spille futsal igjen sammen med gjengen. Det blir også spennende å se hvor stor forskjell det er på 1.-divisjon og Eliteserien, sier Krogstad.

– Veldig fornøyd

Stallen er tilnærmet uendret fra forrige sesongs 5. plass. Med Krogstad i stallen er det grunn til optimisme i Sjarmtrollan.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått spillerstallen på plass, sier Sjarmtrollan-trener Simen Johansen.

– Isak er en meget god spiller som blir å bidra mye for oss. Spesielt fremover har han kvaliteter vi ser etter, sier Rismo.

Fløya først

Før Krogstad skal spille for Sjarmtrollan igjen gjenstår dog en nervepirrende sesongavslutning i Fløya-drakten.

Lørdag er det sesongfinale mot Senja. Med tap eller uavgjort vil Senja fortsatt ha kontroll i jakten på seriegull og opprykk. Med seier er de grønnkledde tilbake på tabelltoppen med stø kurs mot et historisk opprykk til 2.-divisjon.

– Det blir en helt syk kamp, sier en tent Isak Krogstad til iTromsø.

ALVOR: I morgen møter Tore Rismos Fløya-gutter Sena til en kamp som mest sannsynlig avgjør årets 3.-divisjon avdeling 12. Foto: DANIEL LILLEENG