16-åringen er inne i sin debutsesong for Bravos A-lag. Hun har spilt for det tidligere samarbeidslaget til Bravo og THK i J18-serien og Bravos andrelag.

Og i dagens sesongåpning mot eliteserielaget Fredrikstad storspilte 16-åringen på streken, tross 16-40-tap.

Solvang var på banen i hele førsteomgang, og noterte seg for tre mål da lagene gikk til pause på stillingen 8-21.

- Det var helt sykt herlig å score med så mye publikum og mot et så godt lag, sier en svært fornøyd 16-åring.

Larvik-drøm

Mot Fredrikstad fikk hun kjenne på et nivå hun håper å etablere seg på selv en gang i fremtiden.

- Ambisjonene er å nå langt og nå til eliteserien. Håpet er å spille i Larvik. Kanskje blir det ikke der, men å spille høyt opp i hvertfall, sier Solvang.

Marie Gerbron, som selv gjennomførte sin første kamp som Bravo-trener i dag, var godt fornøyd med prestasjonen til det unge talentet.

- Hun gjorde det hun måtte. Det er fint for oss å se at unge spillere kan komme og spille med oss, og bli like god som de andre. Hun er en talentfull spiller, sier treneren.

- Kan være stolt

Gerbron mener at Bravo-jentene fikk ut det de var gode for og kan være stolte over innsatsen mot eliteserielaget, selv om det ble klare tapssifre.

- Jeg sa til jentene at jeg ville ha disiplin og gjøre deres beste. Det meste ble oppfylt. Jeg tror vi kan være stolt, sier Gerbron og fortsetter:

- Resultatet er ikke så bra, men laget foran oss var godt. Jeg tror det var fint for jentene å møte en motstander her som viser at vi må jobbe hardt for å hevde oss skikkelig i serien, sier Marie Gerbron.