Eirik Sørensen 7

Flere meget gode igangsettinger, var således viktig i TUILs kontringsspill. Sikker i feltet, mange gode redninger, men sjanseløs på scoringen.

Steffen Skogvang Pedersen 6

Kom ikke oppi Diomande før 1–1. Prøvde å kombinere offensivt i banen, men det gikk sjelden bra. Gjorde en god førsteforsvarerjobb.

Eirik Bertheussen 8

Spilte i supermanndrakt, og hjertet utenpå drakten. Slet tidvis med kvikke Mjøndalen-bein, men vant dueller langs bakken og i luften. Kriget inn 1–0. Banens beste.

Ole Talberg 7

Slet med tempo, men berget seg ofte. Hadde stort sett kontroll, og bidro med mange viktige involveringer defensivt. Ekstremt viktig på dødball.

Ludvig Rinde 6

Rotet mye innledningsvis, men hevet seg utover i kampen. Ble fraløpt noen ganger, men var kald og rolig i de avgjørende øyeblikkene.

Kim André Råde 6

Pirket ballen til Mienna på 2-1-scoringen. Viste litt av de samme tendensene som i vår, men kunne ha vært enda hurtigere i valgene. Flere solide løp.

Jonathan Barlow 6

Ekstremt god til å balansere midtbanen, men blir litt hissig til tider. Tok mange tunge løp, og ble sliten. Byttet ut med en snau halvtime igjen.

Tomas Kristoffersen 6

Et giftig frisparkforsøk, og flere viktige pasninger i rom. Eide midtbanen sammen med Barlow, og delte ut mye juling.

Håkon Kjæve 7

Gjorde en mannsjobb på defensiv dødball, headet unna flere hjørnespark. Var overalt på banen, men slet med å få kombinasjonsspillet til å sitte.

Andreas Sletvold 5

Løp og løp og løp, og burde hatt en assist da Lysvoll traff tverrliggeren. Ellers slet han med å skape det helt store offensivt. Var dog sterk defensivt.

Vegard Lysvoll 5

Burde ha scoret to. Først traff han tverrliggeren, så var han i offside. Fikk unødvendig gult kort. Gjorde en mannsjobb som førsteforsvarer i Mjøndalens oppbyggingsfase.

Tor Martin Mienna

Inn etter 85 minutter. Brukte et minutt på å avgjøre kampen. Dessverre må man spille 30 minutter for å få karakter ...

Øyvind Garfjell

Byttet inn etter 84 minutter. Satte opp 2-1-målet.

Vetle Vinje

Inn etter 64 min for å styrke forsvaret mot slutten.