Mandag ettermiddag svømte Adam Ismael Wenham inn til gullmedalje på 50 meter fri i Special Olympics som arrangeres i Antwerpen i Belgia. – Han svømte et utrolig flott løp og fulgte opplegget til punkt og prikke, forteller trener Rasmus Møller Jensen.

Flere gullsjanser

Gullvinneren var godt fornøyd med prestasjonen på mandag, men har allerede tankene på neste løp.– Jeg er fornøyd med gullet, men nå gleder jeg meg mest til morgendagen, sier Adam Ismael Wenham.I morgen går finalen i 50 meter bryst av stabelen, og Wenhams trener Møller Jensen mener han skal ha gode sjanser for å ta et nytt gull.– Han har allerede svømt 50 meter bryst på 33,53 sekunder i forsøksheatet. Dette er også ny personlig rekord og ny norsk rekord, så Adam Ismael er i rute, sier treneren.

Rutiner

Fredag ettermiddag er det finale i stafett, og i forsøksheatet ble Norge nummer to kun få centimetere bak vertsnasjonen Belgia. Møller Jensen forteller at svømmerne har hatt et likt opplegg hver dag for å skape rutiner og dermed sikre best mulig oppladning foran konkurransene.– Dette har fungert meget godt, avslutter trener Rasmus Møller Jensen.