Eirik Sørensen 7: Keeperen hadde et par meget gode redninger midtveis i første omgang da TUIL slet voldsomt. Var også avgjørende etter pause da Bryne presset for utligning. Trygg i feltet og sjanseløs på straffesparket.

Steffen Skogvang Pedersen 6: Spiller med stor entusiasme, og er alltid villig offensivt. Innlegget på 1-0 er av topp kvalitet. Det offensive spillet går på bekostning av det defensive et par ganger før hvilen, men alt i alt er det en solid prestasjon.

Eirik Bertheussen 6: Stort sett god kontroll på målfarlige Aram Khalili. Slipper han ved et par anledninger, men retter det opp ved å presse han såpass hardt at spissen ikke får ro til å avslutte på mål.

Ole Talberg 5: Spiller rutinert med en fin ro. Lite minus i forkant av straffesituasjonen når han kan klarere ballen, men mister den til Khalili. Skal nevnes at han er uheldig når gjestene får straffe. Khalili skyter ballen opp i armen fra kort hold.

Ludvig Rinde 6: Har noen strålende innlegg i løpet av kampen, og er offensiv i spillet sitt. Slipper Bryne til et par innlegg fra kanten i første omgang som blir farlige.

Håkon Kjæve 5: Smart i spillet sitt, løper mye og er nære på å komme alene med keeper rett før pause. Blir litt borte utover i andre omgang, og byttes ut etter 78 minutter.

Jonathan Barlow 5: Etter et lite skadavbrekk er Barlow tilbake på midtbanen og gjør en god jobb. Slet sammen med resten av midtbanen midtveis i første omgang da Bryne styrte alt, men tok grep og tok over igjen etter en drøy halvtime. Blir sliten utover i andre omgang, og byttes også ut etter 78 minutter.

Tomas Kristoffersen 7: Styrer midtbanen og spiller med en fin ro i spillet sist. Leken pasning til Kjæve rett før pause som fort kunne gitt 3-0-ledelse halvveis. Punkterer kampen etter 76 minutter når han løper over hele banen, får ballen servert av Vegard Lysvoll og klinker kula i nettet.

Andreas Sletvold 4: Starter friskt, men forsvinner litt utover i omgangen med resten av midtbanen til TUIL. Må ut med skade etter 37 minutter.

Kim André Råde 7: Løper mye og skaper uro i forsvaret til Bryne. Er også sist på 2-0-målet. Så ut som han trives veldig godt i spissrollen sammen med Vegard Lysvoll.

Vegard Lysvoll 8: Banens store spiller. Scorer to mål og slår to målgivende pasning. At han brenner en straffe han selv fikser forbigår vi i stillhet på en dag som denne.

Innbyttere

Håvard Lysvoll 6: Kommer inn rett før pause etter et skadeavbrekk på fire måneder. Har en strålende pasning til tvilligbror Vegard som gir straffespark og rødt kort til Bryne. Ellers mye involvert og tar ofte de rette valgene. Godkjent comeback og vel så det.

Mo Ahamed: Får et kvarter på tampen etter å ha vært skadet i halvannet år. Veldig spillesugen og frisk i steget. Nest sist på 4-1-målet.

Vetle Vinje: Får også et kvarter på tampen, men rekker ikke å involvere seg så mye.