I sommer flyttet Viktoria Davidsson fra Tromsø til Melsomvik utenfor Tønsberg for å satse på sprangridning. Der startet hun på toppidrettslinja på Melsom videregående skole. I helga deltok hun i Oslo Horse Show, og gjorde sine saker meget bra.

– Jeg konkurrerte fra torsdag til lørdag, og oppnådde mitt beste resultat på siste dag, forteller Davidsson til iTromsø før hun fortsetter.

– Da var jeg feilfri i begge omganger, og kom på andreplass av 17 startende i min klasse, sier Davidsson.

Innendørs-NM

Neste utfordring for Viktoria Davidsson er innendørs-NM i Hønefoss kommende helg.

– Målet mitt er å gå gode og feilfrie runder. Jeg bryr meg ikke så mye om resultatene, så lenge jeg har det morsomt og får til det jeg prøver på, forklarer Davidsson.

Trener Frank Robert Paulsen var også fornøyd med Davidssons innsats i Oslo Horse Show.

– Det gikk veldig bra, og nå blir det spennende til helga i NM, forklarer treneren.

– Dette er det siste store arrangementet hun rir i ponniklassen, og hun har gode muligheter for å gjøre det bra, sier Paulsen som peker på at Davidsson ble nummer to på lørdagens ritt på Oslo Horse Show der mange gode ryttere var med.

Juniorklasse

Etter stevnet er hun ferdig i ponniklassen og skal opp ri hest i juniorklassen.

– Det blir en ny fase, og i starten vil hun nok være med i litt mindre konkurranser for å bygge seg opp. Hun har vært med i toppen i ponniklassen lenge, så hun har i hvert fall gode forutsetninger for å nå langt, avslutter trener Frank Robert Paulsen.