Tromsø Storm har en stund vært på spillerjakt etter at det ble klart at Billy Wilson fikk terminert sin kontrakt.

– Det er fortsatt ikke signert noen kontrakt, men jeg forventer at det skjer i dag. Jeg snakket akkurat med Kurt (Figenschau, styreleder), og jeg snakket med spilleren i går. Det ser ut som det blir ”go”. Vi hadde en god samtale, sier Storm-trener Kenneth Webb.

LES OGSÅ: Er Keon Lawrence den beste i BLNO?

– Det er ferie i USA, så han var ikke hjemme der kontrakten hans er. Men han skulle hjem i dag, se over kontrakten, signere og gi den til agenten i dag. Jeg håper, og jeg håper mye, at alt er klart i ettermiddag eller i kveld, sier Webb.

Samtidig innrømmer Webb at han er litt skeptisk.

– Det er fordi vi glapp på TJ Robinson, Victor Moses og en annen spiller dere ikke vet om. Men det høres definitivt ut som denne nye spilleren vil hit. Han hørtes entusiastisk ut, sier Webb, som ikke vil ut med navn før kontrakten er signert.

LES OGSÅ: Galin er tilbake

– Hva slags type spiller er det snakk om?

–  Han er Jonathan Jones-type (tidligere Storm-spiller, journ. anm.), men han har litt bedre ferdigheter offensivt. Han kan skape sine egne sjanser. Det er ikke en typisk retur-spiller, men han kan gjøre en ganske solid jobb der også. Han er 2.00-2.01 meter og veteran. Han har spilt i Europa før, svarer Webb.