Fløyas herrelag  trenger en erstatter til Jørn Erik Schjetne som lagleder og har publisert en litt spesiell «stillingsannonse» på sin egen klubbside på Facebook. Der står det blant annet å lese at 3.-divisjonslaget har byens aller flotteste spillergruppe som gir alt på trening, i kamp og på dugnad.

Hovedtrener Tore Rismo synes sosiale medier er en fin måte å søke etter ressurspersoner på.

LES MER: Her er Fløyas nye profiler

– Det er kreativt. Vi ønsker å skille oss litt ut og være litt annerledes på de rette tingene, men vi klovner ikke bare for å klovne. Vi er opptatt av helheten og mangfold og ønsker å være et seriøst alternativ i breddefotballen, understreker Rismo.

The bad guy

Rismo omtales slik: The bad guy med glimt i øyet.

– He-he. Noen må ta den rollen, men i veldig mange sammenhenger oppfattes jeg som the good guy. I gode gamle dager, da Gunnar Wilhelmsen og jeg (i TIL-perioden, journ. anm.) dro rundt og forhandlet med klubber om kjøp og salg, var det en good guy og en bad guy. Og den som var bad guy var ikke Tore Rismo, for å si det slik, ler Rismo.

– Forpliktende

Fløya er like opptatt av å utvikle flotte folk som å utvikle fotballspillere, melder klubben på Facebook.

– Vi hører til under breddefotballparaplyen og later ikke som noe annet. Men Fløya er ikke en klubb der du kan komme og gå som du vil og ta to måneder ferie på sommeren. Du må jobbe på dugnad og være med oss med ordentlig. Det er forpliktende, men du får masse igjen og vil være en del av et veldig godt miljø, sier Rismo.

LES OGSÅ: Trippelsignering av TIL

– Hvilken person er dere ute etter?

– En som gjerne er interessert i å jobbe gratis og som først og fresmt er brennende interessert i fotball. Godt humør er usedvanlig viktig, samt lojalitet og arbeidsomhet. I tillegg må man være flink til å skape god atmosfære, sier Rismo.

– Har man nettverk i tillegg og kan generere samarbeidspartnere, er det virkelig en innertier, legger han til.

Fløya ble nummer to i årets 3.-divisjon og har som mål om å kjempe i toppen også neste sesong.

LAGÅND: Her er Fløya-herrene før en kamp mot Senja. Foto: Anders Rossvoll
THE BAD GUY: Her er Fløyas the bad guy med glimt i øyet, Tore Rismo. Foto: Øyvind Sivertsen