Johann Forfang endte på 14.-plass etter at kun en omgang ble fullført i Wisla, og fortsetter dermed å imponere i verdenscupen. Johann Forfang skrev dette på sin Facebook-profil etter at det ble klart at 2. omgang ble avlyst:

- Én fin dag i Polen, étt meget bedre publikum, étt langt hopp, éi dårlig landing, én avlyst andreomgang og én 14.plass. Wisla kort oppsummert. Zakopane neste. Bare å øve på avslutninga...

- Strålende av unggutten

Med et hopp på 125 meter ble Johann Forfang nummer 17 i kvalifiseringen, og gikk enkelt videre til kveldens konkurranse i polske Wisla. I første omgang la han på syv meter, og kastet begge armene i været etter at hoppet var gjennomført. Unggutten hadde litt problemer med å legge et bra nedslag, og ble trukket noen poeng for det. Etter at alle hadde gjort ferdig sine hopp, så er Forfang på 14.-plass - kun 2,1 poeng bak veteranen Noriaki Kasai som ligger på 10.-plass.

- Det er et meget godt hopp av Forfang.  Vi får en nordmann i ledelsen, sier NRK-kommentator Christian Nilssen.

Aleksander Stöckl virket også storfornøyd med Forfang sitt hopp, og det er ingen tvil om at 19-åringen har levert en solid omgang.

- Det var veldig morsomt for Johann, han er kanskje litt misfornøyd med at han ikke klarer å sette et ordentlig nedslag, men et strålende hopp av unggutten, sier Remen Evensen.

Alle norske kvalifiserte seg

Forfang sin beste plasseringer i verdenscupen er to 12.-plasser, men kan bryte en ny barriere med å ende blant de ti beste.

Forfang ligger på en 26.-plass i verdenscupen med 91 poeng.

Alle de sju norske kvalifiserte seg til rennet. Anders Jacobsen på fjerdeplass var den beste av dem. Han hoppet 129,45 meter og fikk 133,7 poeng. Jacobsen hadde polakkene Maciej Kot, Piotr Zyla og bulgareren Vladimir Zografski foran seg på resultatlisten. Kot, som var best, hoppet 134,5 meter og fikk 142,5 poeng.