Storm vant 95-82 over Nidaros Jets i Tromsøhallen i dag.

– En god seier for oss, sier Storm-trener Kenneth Webb.

Disse scoret for Storm: Keon Lawrence 23, Reggie Fuller 18, Kiril Raykov 13, Arne Ingebrigtsen 10, Hani Issalhi 8, Aslak Smalås 6, Nicholas Phillip 5, Galin Mihaylov 5, Odin Bangsund 3, Henrik Lange 2 og Anders Solem 2.

Hani Issalhi roser ungguttene i Storm.

– Unggutta har tatt store steg. Gi dem tid, så kommer det seg. De gjør en meget god jobb, og det er gøy å se. De er sultne gutter, og det trenger vi på laget, sier Issalhi.

Og får støtte av lagkamerat Kiril Rykov.

– Vi har en stor benk. Det er mange unge som kommer opp, og vi har en bred stall som presterer. Det blir avgjørende fremover, at alle kan komme inn og være med å avgjøre, sier Raykov.

Storm leder BLNO med 22 poeng på 15 kamper.

– Det handler om å spille oss til final four så fort som mulig, sier Kennet Webb.

– Vi vil vinne både ligaen og sluttspillet. Vi må kjempe for det, og jeg har troen på at vi skal klare det, sier Kiril Raykov med et smil.

Bulgareren mener Storm hadde en god innstilling til kampen.

– Jeg er glad. Det var en tøff kamp i starten. Det er viktig å finne den rette mentale innstillingen i sånne typer kamper. Det var en god jobb av coach (Webb) som forberedte oss før kampen, sier han.

Før denne kampen hadde Reggie Fuller spilt tre kamper Storm etter at han signerte for basketballklubben før jul. Han hadde et meget imponerende snitt på 32,3 poeng per kamp.

Kampen mot Nidaros Jets ser du her fra kl. 15.55! Kommentatorer er Tobias Eilertsen og Vegard Slettli Hansen.

Følg iTromsø-sporten på Facebook her