Bravo slo i dag Bossekop hele 40-22 i Alta.

– Det var grei skuring. Bossekop har vel ingen poeng, så det var egentlig som forventet. Vi leverte en OK kamp. Det var bra rytme offensivt. De siste 20 minuttene av første omgang traff vi med timing og rytme, sier vikarierende hovedtrener Per-Christian Johansen.

Dette var Bravos seier nummer 29 på rad i serien. Forrige tap kom mot Junkeren 28. september 2013.

LES OGSÅ: Vurderer å kjøpe Ondrasek

– Det sier vel litt om at nivået rundt oss ikke er på topp, men man skal motivere seg og spille hver gang. Selv Real Madrid og Barcelona går på noen smeller underveis. Det er sterkt å klare å nullstille og være sulten hele tiden, sier Johansen.

LES OGSÅ: Kan vinne 100.000,-

Dagens seier var nummer 11 i årets 2.-divisjon. Bravo leder avdelingen relativt klart og kan ta nok et seriegull.

– Det er fem kamper igjen da. Harstad er nærmest og har fortsatt muligheten og er fire poeng bak. Vi møter dem om fire uker. Da kan vi sånn sett avgjøre, hvis det ikke er blitt avgjort før den tid, sier Johansen.

Linda Krantz Johnson ble toppscorer for Bravo med 10 mål. Her er de andre målscorerne: Maria Oppegaard 7, Henriette S. Willumsen 6, Sandra Eriksen 5, Marte Østli Johansen 3, Vilde Flermoen Paulsen 3, Rikke Spjøtvold 3, Malin Myrvoll 2, Solveig Myrvang 1.

Følg iTromsø-sporten på Facebook her

Om Bravo skulle vinne serien, blir det opprykkskvalik. Det blir i så fall uten forsterkninger. Overgangsvinduet stenger 1. februar.

– Vi kjører på med det vi har. Vi henvendte oss til THK for å se på muligheten for å hente noen derfra til stallen vår. Vår største utfordring er å ha gode treninger, for vi har kun ti utespillere. Men det ville vært vanskelig for THK å slippe noen for oss. Da ville de stått i fare for å trekke laget. Vi må bare respektere at det ikke passet, sier Johansen.

Dermed løser Bravo treningssituasjonen internt.

– Noen fra den lovende 16-årsgjengen skal trene med oss, sier Per-Christian Johansen.