Den tidligere TIL- og Finnsnes-spillere har signert en toårskontrakt med TUIL.

-Det er deilig å endelig får det på plass. Jeg gleder meg til rette fokus mot sesongen og komme i gang, sier Lars Henrik Andreassen.

- Han har vært i nærheten ved flere anledninger tidligere. Så har det vært ulike grunner til at han har havnet andre plasser. Det er godt å få det plass at han kom til oss, sier Ness.

Tror på opprykk

Andreassen er ikke i tvil om hva som er målsetting for årets sesong med TUIL.

- Jeg tror alle er temmelig klar på at det er opprykk som gjelder. Det er hvertfall derfor jeg går dit. Jeg har veldig tro på at det er et lag som skal rett opp igjen, sier han.

I fjor ble det kun to innhopp i TIL, ett i 1.-divisjon og ett i Europa League-kvalik. Derfor er midtbanespilleren særdeles klar til å ta fatt på TUIL-karrieren.

- Jeg er utrolig spillesugen. Jeg har veldig lyst til å vise at det er litt fotball som bor i meg. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på en ny sesong.

- Er ambisjonene fortsatt å spille på toppnivå en dag?

- Selvfølgelig er det ambisjonene. Ambisjonene har ikke blitt mindre med årene, sier Andreassen.

- Passer vår profil

Andreassen blir dermed den andre mangeårige TIL-spillere som signerer for TUIL i vinter. Nylig ble også Jonas Høylo Fundingsrud klar.

Etter at spillere som Ole Talberg og Jonas Johansen har lagt opp og forlatt klubben, så opprettholder TUIL en profil med flere tromsøgutter i stallen.

- Det er en type spillere som er interessant for oss. De har den lokale forankringen, de har et etablert liv her og er sulten på fotball. De er treningsvillig og ønsker å bli bedre. Det passer godt inn i vår profil, skryter Roger Ness.

Snart fulltallig

Dermed er "proffstammen" av TUIL-stallen snart fulltallig. Klubben har varslet at de vil legge seg på 16 proffspillere i stallen som 2.-divisjonsklubb i 2015, og fylle opp resten av troppen med spillere på amatørkontrakter.

Nå teller stallen 13 proffspillere. Samtidig håper man fortsatt å komme til enighet med mangeårig TUIL-keeper Eirik Sørensen.

- Det nærmer seg sakte, men sikkert, konstaterer Ness.

Blant amatørspillere i stallen er foreløpig kun Martin Albertsen fra egen juniorstall på plass.

Det har ikke lyktes iTromso.no å komme i kontakt med Lars Henrik Andreassen i dag.