Stiberg tok gull på 50 meter bryst i NM, kortbane, fredag. Hun fikk tiden 31.22 og var 0,48 sekunder foran Ariel Braathen fra Bergen på 2.-plass.

Bjervik-svømmeren la egentlig opp i 2012, men gjør comeback i NM i Kristiansand. Noe langvarig comeback blir det dog ikke for Tromsø-bosatte Stiberg.

– Jeg er bare med for å ha det artig. Det er like seriøst som comebacket i NM i fjor. Jeg er med for å ha det gøy, og har lagt opp, sier Stiberg til itromso.no.

Se lengre intervju med Stiberg her.

På 200 meter rygg ble det nok en medalje til Tromsø. Ina Kvenshagen Gimse fikk tiden 2.17,93 og tok 3.-plass. Christine M. Pedersen fra Lambertseter vant med tiden 2.13,48.

Torsdag tok Runar Borgen NM-gull og Ingrid Thunem satte verdensrekord i Kristiansand.

I dag har Borgen nye gullsjanser.  Han svømte inn til 49,31 på 100 meter fri. Rett etterpå klinket han like greit til med sterke 23,86 på 50 meter butterfly. Borgen hadde best tid i begge forsøkene og er en naturlig favoritt i finalene senere i dag.

Ingrid Thunem skal svømme direkte finale på 50 meter butterfly.

TOK BRONSE: Ina Kvenshagen Gimse.