TUIL serieåpner i 2.-divisjon mot Finnsnes i helga, og håper at det er første steg tilbake til 1.-divisjon der klubben var senest i fjor.

Denne sesongen ønsker iTromsø å følge klubbens kamp om å komme tilbake enda tettere enn før. Det gjør vi gjennom å vise alle klubbens hjemmekamper direkte på itromso.no. Kampstart er klokken 16.00 i ettermiddag, og sendingen starter 15.55.

Attraktiv

- TUIL har et stort navn både lokalt og nasjonalt. Klubben er kjent for å spille underholdende fotball, og det tror vi er attraktivt å se på for de som ikke har anledning til å ta turen til TUIL Arena for å se kampene selv, sier Rune Robertsen, iTromsøs sportsredaktør.

Han skal kommentere Finnsnes-kampen sammen med for tiden skadede TUIL-spiller Eirik Yndestad, bror til Finnsnes-spilleren Hans Åge Yndestad.

- Med sin inngående kjennskap i TUIL har Eirik meget gode forutsetninger for å gi seerne det lille ekstra innblikket fra tilskuerplass, sier Robertsen.

- Inn i framtiden

For denne sesongen er spennende med en rekke oppgjør mot kjente nordnorske klubber. I tillegg til Finnsnes skal Senja, Harstad og Mjølner også komme til TUIL Arena.

- Endelig er TUIL kommet inn i framtiden og med dette på alvor med på å gi et digitalt tilbud til våre supportere og støttespillere, sier Martin Myrlund, administrasjonskonsulent i TUIL.

Følg alle TUILs hjemmekamper direkte på itromso.no denne sesongen.