Etter å ha slått Randaberg 3-2 i sett i gårsdagens semifinale ble Nyborg for sterke. 3-0 i sett forteller at BKT ble for svake da det gjaldt.

Samme Nyborg slo også BKT i cupfinalen i januar. I dagens finale vant Nyborg 25-21, 25-15 og 25-21.

– Vi startet kampen veldig, veldig bra og ledet 20-17 i første sett, men så parkerte vi. Vi fikk et veldig servepress på oss og klarte ikke å stå imot. Det var veldig synd. Vi var rett og slett ikke gode og tøffe nok da det kom til stykket, sier trener Edgar Broks.

–  Det er noe som stopper opp på slutten av førstesettet, og vi klarer ikke å komme oss videre. Det er utrolig kjipt, men vi mistet ikke håpet av den grunn. I neste sett ble vi satt helt ut av spill. Nyborg var veldig gode, og vi klarte rett og slett ikke å holde følge, sier BKT-kaptein Robin Bergheim.

Ivan Ristic skadet ryggen på trening torsdag og var ikk 100 prosent i helgen. Også på liberoplass slet BKT.

– Det var en veldig, veldig skuffet gjeng etter kampen. Jeg tror ikke vi har sett en gjeng så medtatt og skuffet. Tapet preget dem skikkelig kraftig hele kvelden. Det var en stille gjeng som reiste hjem til Tromsø, sier Broks.

– Men dere møtte Nyborg som er meget god lag?

– Ja, men vi holdt på slå de forrige helg med akkurat samme mannskap. Det er kort vei fra suksess til fiasko, sier Broks.