I går tapte BKT 0-3 for Nyborg i sluttspillet. Dermed ble det sølv både i serie og cup for volleyballherrene fra Tromsø.

– Vi startet kampen veldig, veldig bra og ledet 20-17 i første sett, men så parkerte vi. Vi fikk et veldig servepress på oss og klarte ikke å stå imot. Det var veldig synd. Vi var rett og slett ikke gode og tøffe nok da det kom til stykket, sier trener Edgar Broks.

LES OGSÅ: Tapte mot erkerivalen

Treneren har ennå ikke tatt en avgjørelse på om han fortsetter som trener neste år.

– At jeg er i «tenkeboksen» er for så vidt helt riktig, sier Broks.

Denne uken skal han ha et møte med styret i klubben.

– Så får vi se hva det blir til. Akkurat nå jeg bare si at batteriet er rimelig flatt. Utladningen etter helgen er stor, sier Broks med tydelig hes stemme.

– Nå skal vi ta noen dager og puste på, før vi møter styret.

LES KOMMENTAR: Nå må TIL snart ut på spissjakt

BKT-kaptein Robin Bergheim ønsker at Broks fortsetter.

– Absolutt. Han er fantastisk for laget. Han har en «dra på-vilje» som smitter over på oss. Jeg håper han fortsetter og regner med det også, sier Bergheim.

Også BKT-styreleder Dag Ellingsen er klar på Broks er ønsket videre.

– Ja, det er det helt klart. Vi skal ha et møte om noen dager med Edgar der vi skal diskutere neste år, sier Ellingsen.

– Jeg forstår at Edgar er tom i dag. Han har holdt på i mange år og det tar på når det står på som verst. Alt i alt tror jeg han er fornøyd. Han har løftet oss til toppen. Det ble sølv i cupen og eliteserien. Det kan ikke bli så veldig mye bedre enn det, legger BKT-lederen til.

Også assistenttrener Harry Fagervold er ønsket med videre.

– Får vi samme trenerteam blir det et godt trenerteam, og vi kan bygge på det vi har, sier Ellingsen.

LES OGSÅ: Storm kan miste spillere til Frøya

Som iTromsø tidligere har skrevet flytter Jon Arnesen hjem til Trondheim etter årets sesong. Også Håvard Råheim forlater klubben, mens talentet Petter Østvik mest sannsynlig flytter sørover for å begynne på Topp Volley-gymnaset i Suldal.

Men BKT regner med å få inn forsterkninger - og allerede er det klart at Martin Støyten kommer tilbake til klubben. Støyten var cupfinalens store spilller i fjor.