C More-ekspert og spiss for Kjelsås, Simen Stamsø Møller, sto for dagens eneste scoring på TUIL Arena. Etter 71 minutter mottok den tidligere TIL-spissen ballen ved kanten av 16-meteren, og skrudde ballen bak TUIL-keeper Eirik Sørensen. Kampen endte 1-0 til bortelaget, og dermed påførte Møller TUIL sesongens første tap.

– Jeg har sett lignende scoringer på TV før, men har aldri klart å gjøre det selv. Dette var helt klart en av de bedre scoringene i min karriere, smiler matchvinneren.

Har ikke TUIL som favoritt

Før sesongen var det bred enighet om at TUIL var den største favoritten til å rykke rett opp. Selv med dagens tap er det nok mange som forventer at "Dalingan" fremdeles skal klare opprykk, men Møller holder en knapp på et annet lag.

– For meg så er KFUM Oslo de største favorittene til å rykke opp denne sesongen. De har fått en ny dimensjon i spillet sitt og en større gjennombruddskraft, og plutselig ser de ut som det beste laget i avdelingen. KFUM slo oss enkelt i første kamp, så jeg synes KFUM ser sterkest ut, mener Møller.

KFUM Oslo har åpnet sesongen forrykkende, og står med full pott og 10-0 i målforskjell.

– Jeg er overrasket over at TUIL skaper så lite som de faktisk gjør. I andre omgang så tror jeg ikke keeperen vår svetter engang. Jeg vet at de er skuffet over seg selv, men vi er veldig glad at vi møter et TUIL-lag som ikke er spesielt gode, sier Møller.

– Heier på TIL

Møller er kommentator for C More, og kommenterer blant annet Tippeligaen og Serie A. Spesielt den italienske ligaen er det han er mest kjent for. Han har tidligere spilt for "Gutan", men det var dog ikke en spesielt langvarig karriere, da han kun noterte seg for en kamp for TIL.

– Laget mitt i Tippeligaen er Tromsø, og jeg håper at de skal vinne hver eneste kamp. Jeg har kompiser som både spiller i TIL og i TUIL, så jeg heier på begge lag, sier Møller.

Etter kamp tok målscoreren en prat med midtbanespiller på TUIL, Lars Henrik Andreassen.

– Vi snakket litt om Premier League etter kampen, men Lars-Henrik er en spiller som kan bli veldig, veldig god hvis han får ut det potensialet han har. I dag var det litt halvveis både av han og mange andre på TUIL, sier Møller.

KAMPFAKTA:

TUIL 0 (0)

Kjelsås 1 (0)

TUIL (4-4-1-1): Eirik Sørensen - Steffen Skogvang Pedersen - Anders Jensen - Eirik Bertheussen - Simon Laugsand (Sondre Jakobsen fra 68. min) - Elias Skogvoll (Jonas Fundingsrud fra 81. min) - Tomas Kristoffersen - Vetle Vinje - Lars Henrik Andreassen - Tor Martin Mienna - Vegard Lysvoll (Håkon Kjæve fra 51. min)

Scoringer: Simen Stamsø Møller (72. min)

Gule kort, TUIL: Simon Laugsand, Eirik Bertheussen

Gule kort, Kjelsås: Ola Bjørnland, Stian Pettersen, Simen Stamsø Møller, Martin Fasting

SMÅPRAT: Her slår Kjelsås-spiss og TUIL-spiller Lars Henrik Andreassen av en prat etter kampen. Foto: Robin Andersen