SLUTT. 1-0 til Grorud

90+5. min - Nå ligger to Grorud-spillere nede i eget felt og tiden ser ut til å renne ut for TUIL.

90+5. min - TUIL får frispark og løfter frem folk i sluttsekundene.

90+4. min - Grorud drøyer voldsomt med tid nå.

*Det legges til hele seks minutter på Grorud. Det er nok på grunn av mange skader i andre omgang.

90+1. min - TUIL med flere muligheter nå på slutten! Sist med Kjæve som slår hardt inn, men Grorud får så vidt klarert! Dramatiske sluttsekunder her nå.

87. min - Elias Skogvoll går ut for Jonas Fundingsrud

87. min - Kjempekollisjon mellom Tor Martin Mienna og Groruds keeper. Begge ligger nede, men kommer seg opp etter hvert.

86. min - STOR sjanse til TUIL som stormer rett i angrep! Stolpeskudd fra en TUIL-spiller!

85. min - Grorud scorer på frisparket hvor Jørgen Vik ikke er med på notene! For all del et flott frispark, men ikke utagbart av Vik som akkurat er kommet inn! Det er også innbytter Mesut Can som setter målet for Grorud!

84. min - Grorud med frispark like utenfor TUILs sekstenmeter.

84. min - Jørgen Vik kommer inn for Eirik Sørensen

81. min - Lars Henrik Andreassen med kjempesjanse for TUIL. Er plutselig alene med keeper, men litt for skrått hold og ballen havner i nettveggen.

80. min - Det har vært et lengre avbrekk i spillet mens Eirik Sørensen har fått behandling. TUIL-keeperen kommer seg derimot på bena igjen og spillet fortsetter.

76. min - Grorud bytter inn Mesut Can for Zirak Ahmed

75. min - Frispark til TUIL i god posisjon, men forsøket klareres.

63. min - Sondre Jakobsen, gult kort

61. min - Grorud med bytte. Faisal Dahir inn for Faysal Ahmed

57. min - Grorud farlig frempå igjen. Skal TUIL klare å stå imot presset mot Grorud?

55. min - TUIL litt mer med etter hvilen, men skaper fortsatt ingen store muligheter.

49. min - Tomas Kristoffersen, gult kort

46. min - Speaker annonserer at det er Vegard Lysvoll som er gått ut. Spissen har slitt litt med en skade tidligere i sesongen. Nå er både han og Mohammed Ahamed ute med skade. Igjen står Tor Martin Mienna som alenespiss.

46. min - Sondre Jakobsen gjør seg klar for å komme inn for TUIL.

45. min - PAUSE

45. min - Lysvoll bommer på en avslutning, men keeper har likevel problemer med forsøket og må bokse til corner. Den blir det ingenting av og dommeren signaliserer at det skal være 15 minutter pause i Grorud.

37. min - Grorud med flere avslutninger på mål nå. TUIL sliter med å skape sjanser. Fortsatt 0-0!

16. min - Sørensen med benparade og forhindrer scoring til Grorud!

11. min - Vi registrerer gult kort på Groruds Faysal Ahmed.

8. min - Ahmed presser seg gjennom TUILs forsvar, men avslutter langt over mål. Kampens eneste sjanse så langt.

1. min - kampen er i gang

TUILs lag: Eirik Sørensen - Steffen Pedersen, Eirik Bertheussen, Tobias Vibe, Simen Laugsand - Håkon Kjæve, Elias Skogvikk, Tomas Kristoffersen, Lars Henrik Andreassen - Tor Martin Mienna, Vegard Lysvoll

Groruds lag: Martin Jørgensen - Morten-Andre Slorby, Akinsola Akinyemi, Benjamin Gleditsch, Emilio Garcia - Kevin Mankowitz, Mohamed Mahnin, Preben Mankowitz, Zirak Ahmed - Christer Jensen, Faysal Ahmed