Den tidiligere Team Nord-Norge-sjefen var i trenerrollen i tre sesonger, men ble satt til side da jobben ble lyst ut i vår. I stedet gikk jobben til Roy-Helge Larsen noe som fikk Vinjerui til den gang å reagere mot styringsgruppa som hadde ansatt Larsen.

- Jeg synes det er veldig overraskende med tanke på den jobben jeg har gjort de siste tre årene, sa Jostein Vinjerui til iTromsø i etterkant av ansettelsen.

LES MER: Dramaet som sørget for ny nordnorsk langrennssjef

I dag kom offentliggjøren om at han har blitt ansatt som trener for Team Synnfjell, et privatlag som har hovedsete i området nord for Lillehammer

- Vi er svært glade for å få inn Jostein som ny trener, og ønsker han velkommen inn i laget. Han har fartstid fra Team Veidekke Nord Norge og resultatene derfra viser hans gode evner som trener, skriver privatlaget på sine hjemmesider.

Laget er uten de helt store profilene og har som målsettinger å bli et lag "kjemper om gode plasseringar i NM, Skandiavisk cup og Norgescup samt kjemper i verdenscup og U23-VM gjennom godt lagarbeid, god treningskultur og solid organisering."