Om to uker begynner J19-EM i Israel, men det er høyst usikkert om tromsøjenta Marie Dølvik blir med, til tross for at hun spilte 45 minutter i generalprøven mot Sverige.

– Jeg har vært mye skadeplaget det siste halve året og spilte 45 minutter nå. Jeg får se om det blir EM, det er en avgjørelse jeg tar i samsvar med klubblegen, sier Marie Dølvik til iTromsø.

18-åringen håper de snart finner ut hva som feiler henne.

– Det er begge leggene jeg plages med. Vi har ikke helt funnet ut hva som er galt, så derfor må vi se hva vi skal gjøre, sier hun.

Tap mot Sverige

Om Dølvik reiser til Israel, blir hun med resten av landslaget på samling på Lillestrøm fra neste torsdag.

Onsdag spilte de generalprøve mot Sverige, som endte med 1-0-tap.

– Det var en veldig jevn kamp og de scoret på sin første sjanse i kampen. De var kanskje litt mer sulten enn oss i 1. omgang, men vi kom mer med i 2. omgang og skapte en del sjanser. Periodevis var det veldig bra, så det var en fin test, sier Dølvik.

Dødens gruppe

Norge fikk den kanskje verste gruppen i EM. De havnet i gruppe med England, Tyskland og Spania. Den andre gruppen består av Sverige, Danmark, Frankrike og vertsnasjonen Israel.

– Gruppa er veldig tøff, det er den. Kommer man seg gjennom gruppespillet der, har man gode muligheter til å vinne EM. Men det handler mest om å ta kamp for kamp og forberede seg 100 prosent og kjøre på.

– Dette er en tøff og morsom gruppe hvor vi virkelig får testet oss. Vi har slått både England og Tyskland før, og kan slå dem igjen. Spillerne har vist før at de ikke frykter noen, sier J19-landslagstrener Nils Lexerød til fotball.no.