I dag spilte Norges J16-landslag mot Danmark i Åpent Nordisk-turneringen. I utgangspunktet en kamp om tredjeplassen, men med Tyskland-Nedelrand i finalen avgjorde denne kampen hvem som kunne skryte på seg å være Nordens beste landslag i denne turneringen. Den muligheten tok ikke jentene vare på, og det endte med et skuffende 1-3-tap for J16-landslaget.

- Danmark er hakket bedre enn oss hele veien i dag. De er tøffere i duellene og varierer mye mer enn danske lag jeg har sett før. De slår mye langt i bakrom, og det stresser oss litt for mye. Så alt i alt er det en fortjent seier til danskene, sier J16-trener Lena Tyriberget til fotball.no.

Danskene tok kjapt ledelsen og gikk opp til 1-0 etter kun 14 minutter spilt. Rett før pause fikk Norge utligningen sin, etter at Emilie Nautnes ble spilt i gjennom i bakrom og holdt hodet kaldt alene med keeper.

Men 2. omgang ble avgjort i løpet av to små minutter. Først scoret danskene 2-1-målet i det 57. minutt, før de minuttet senere la på til 3-1.

- Etter det klarer vi ikke helt å løfte oss. Vi gjør noen grep, og legger blant annet om til tre bak, men vi får ikke ballen nok fremover og det blir ikke noe særlig effekt ut av det. Så får vi bare lære litt av kampen. Dette er en utviklingsturnering og det er viktig å ta lærdom av både gode og dårlige kamper, sier Tyriberget.

Celine Negård spilte hele kampen for Norge, men måtte skuffet konstantere med resten av det norske landslaget at Danmark ble det beste nordiske laget i turneringen.