Kvaløya SKs J14-lag er kun to kamper unna finalen i Norway Cup etter en turnering over all forventning.

- Vi var bare glad for å komme til A-sluttspillet. Dette er helt sinnsykt, sier en jublende glad Ingrid Hansen (14) på Kvaløya SK.

Hun scoret seiersmålet da Kvaløya J14 vant 8-delsfinalen i Norway Cup med 2-1 mot Batnfjord i kveld.

Dermed er hvittrøyene sikret kvartfinaleplass i rekordutgaven av verdens største fotballturnering.

- Det er veldig stort. Vi hadde ambisjoner om å komme til A-sluttspillet. I stedet har vi enda ikke tapt, sier en glad KSK-trener, Lars André Hansen.

LES OGSÅ: Storelva klar for 16-delsfinale

- Aldri truffet så bra før

Tidligere i dag vant laget en uhyre spennende kamp mot Nordhordaland United etter ekstraomganger, etter at ingen av lagene klarte å score i ordinær tid. Marthe Liljegren Seljevold scoret det avgjørende målet.

Kampen mot Batnfjord ble nesten like dramatisk.

Martine Lilleby ga Kvaløya SK ledelsen på straffespark før pause, men tross at kvaløyajentene etter sigende var det beste laget, klarte de ikke å øke ledelsen. I stedet utlignet Batnfjord syv minutter før slutt.

Da var det duket for en spesiell matchvinnerscoring. Ingrid Hansen, som til vanlig serverer pasninger og assists fra sentral midtbane, kom på skuddhold med sin normalt noe svakere venstrefot.

Fra 15-16 meter dundret hun ballen rett i nota.

- Det var helt rått. Jeg skjønte ikke med en gang at den gikk i mål. Det var helt sykt i en så jevn kamp å se den gå i mål, sier matchvinneren, og slår fast:

- Jeg har aldri truffet så bra med venstrefoten før.

LES OGSÅ: Skarp imponerer i Norway Cup

Restitusjon

Nå skal Kvaløya-jentene pleie slitne bein før kvartfinale mot enten Hødd eller Bjørn i morgen.

- Nå skal vi dra tilbake på skolen og pleie sår og bein. Banene begynner å bli sleip i alt regnværet. Det var vel mer brunt enn grønt på banene vi spilte på, rapporterer trener Hansen.

- Nå er det bare å slappe av, spise godt og så er det morgendagen, slår Ingrid Hansen fast.