I morgen spiller TUIL mot Finnsnes i en meget tøff bortekamp. Likevel bør TUIL ha full pott fra kampen for å holde tritt med serieleder KFUM Oslo.

- Vi ønsker å vinne alle kampene vi spiller. Samtidig er det slik at vi ikke har noe utbytte av å tenke for mye på poeng og hva de andre lagene gjør. Vi kan kun konsentrere oss om selv, sier TUIL-trener Gaute Helstrup.

Vil bli uansett

Etter sesongslutt løper trenerens kontrakt med TUIL ut. Da han skrev under på den nye avtalen for halvannet år siden var optimismen enorm i TUIL foran comebacket i 1.-divisjon.

Nedrykket i fjor og årets tøffe jakt på opprykk påvirker ikke Helstrups lyst til å fortsette som TUIL-treneren. Den er uansett på topp.

- Jeg har vært 11 år som trener i ulike roller som A-laget. TUIL er min klubb og det er her jeg ser for meg å være med videre. Så får vi se hva det blir til, sier Helstrup.

Det har ikke lyktes iTromsø å komme i kontakt med TUIL-leder Roger Ness i dag, men Helstrup forteller at samtalene med klubben er helt på det innledende stadiet.

- Vi har vært innom det, men vi har ikke hatt de store samtalene enda, sier Helstrup.

- Du lysten på å fortsette uansett om det blir opprykk eller ikke?

- Ja, det er jeg. Det er her jeg har mest lyst til å være. Så får vi se om det passer for alle etterhvert når vi begynner å prate.

Uten "Mo"

Til kampen mot Finnsnes får Helstrup tilbake en bråte med spillere som var utilgjengelig før fotballferien - Eirik Sørensen, Vetle Vinje, Martin Albertsen, Mathias Johnsen, Anders Jensen og Tor Martin Mienna er tilbake i kampform.

Spissjuvelen Mohammed Ahamed rekker derimot ikke kampen.

- "Mo" fikk et tilbakefall etter første økten etter ferien, så han er ikke klar, opplyser Helstrup.

Også Sondre Laugsand er klar for sin første kamp TUIL etter overgangen fra Førde i sommer.

Mathias Johnsen og Anders Jensen er kun to av flere spillere på begge banehalvdeler i morgen som har spilt for både FIL og TUIL. Helstrup skjuler ikke at rammen rundt kampen er spesiell.

- Det er spillere som kjenner hverandre veldig godt. Det gjør det ekstra spesielt. Det er litt ekstra artig å slå spillere man kjenner godt også, sier Gaute Helstrup.

Klar til kamp og mange nye TUIL-år.