Håndballklubben har jobbet i nærmere en måned med å få sikret seg danske Bo Andersen som hovedtrener for håndballjentene.

- Styret i Bravo HK ga onsdag kveld ressursgruppa for jentesatsingen i klubben klarsignal til å sluttføre forhandlinger om en treneravtale med Bo Andersen, skriver Per-Christian Johansen på vegne av ressursgruppen for Bravos jentesatsing.

Videre skriver han:

- Klarsignalet ble gitt basert på en iherdig og så langt vellykket innsats av spillere og foreldre som den siste uken har skaffet til veie store deler av pengene som må til for å finansiere klubbens forpliktelser i en avtale. Fortsatt gjenstår det å lande en total pakke for Bo Andersen, som nødvendigvis må inkludere ca 50 prosent ordinær jobb i tillegg.

Slutter seg til

Dermed har klubben blitt enig om at Bo slutter seg til damelagets treningssamling i svenske Boden i morgen formiddagen, og blir med tilbake til Tromsø. Utgangspunktet for dette er at partene har gitt seg selv to uker på å lande alle detaljer i sin permanente avtale.

Tidligere i dag uttalte styreleder i Bravo HK, Karina Moe, følgende om situasjonen:

- Vi må ha de siste puslebitene på plass før vi kan si OK. Det jobbes hardt og de har gjort en fantastisk jobb for å få det på plass. Vi håper at den siste biten kommer, men det er ikke avgjort enda.

- Hva er det som mangler?

- Ikke så mye. Det er snakk om 50% dekning fra annen jobb. Den biten må på plass. Det er visstnok muligheter ute i markedet. Det ser veldig lyst ut vi har god tro.

Skal følge opp flere lag

Etter planen skal Bo Andersen i sin trenerstilling også bidra inn mot Bravos andre lag på aldersbestemt nivå.

- Samtidig er det lagt opp til at Bo skal bidra med treninger og oppfølging av trenere også for andre Bravo-lag, primært i yngres avdeling.I sum betyr dette at vi har tatt et steg nærmere en permanent avtale, men samtidig må avvente inntil to uker før en endelig avklaring vil foreligge, står det i pressemeldingen fra Per-Christian Johansen.