TIL-gutter banket opp

Russiske spillere gikk amok under kampen mot TILs guttelag.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Ifølge VG Nett utspant dramatikken seg tirsdag formiddag under en kamp i forballturneringen Dana cup i den danske byen Hjørring. TILs guttelag møtte det russiske laget Khimki og på slutten av kampen, på stillingen 1-1, ble TIL-kaptein Dan-Roger Roland stygt felt av Khimkis keeper.Sju skadet

- Jeg fikk en gigantisk skrape på magen og ble liggende. Da dro keeperen meg i håret, for han mente jeg spilte. Han fikk rødt kort, det fjerde for laget hans den kampen, og da blåste dommeren av kampen, sier Roland til VG Nett.

I forbannelse stormet de russiske guttespillerne banen og gikk til angrep på TIL-spillerne. Sju av TIL-spillerne skadet, blant annet meldes det om ryggskader, en brukket finger og skader i ribbeinene.Rømte ut i skogen

– Det er det verste jeg har sett. Det pågikk i 15-20 minutter. Dommeren rømte fra banen, og etterpå måtte vi langt ut i skogen for å hente spillerne våre som hadde rømt, sier Tromsø-trener Stein Hugo Bjerkeli til VG Nett.

Saken er anmeldt til dansk politi, og det russiske laget er utestengt fra resten av turneringen.

- Dommeren måtte stoppe kampen på grunn av at russerne oppførte seg dårlig. Det var grovt, rått spill og sjikane mot de norske guttene, sier pressesjef Torben Vendsted i Dana Cup til avisa.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: