Suksessen fortsetter for de grønnkledte. I dagens hjemmekamp mot Kattem satte damene inn 7 mål, og slapp ikke inn et eneste.

Moore, moore, moore

Kristy Moore satte kampens første mål inn i det 36. minutt. I det 43. minutt setter hun inn mål nummer to, og lagene går til pause med stillingen 2-0.

Etter pause sørger Cathrine Rolness for mål nummer tre. Kun to minutter senere får Moore ballen nok en gang i mål.

Men ennå har hun mer å gå på. Hun sikrer to mål til - i det 71. og 86. minutt, før Anneli Giske setter kampens mål nummer sju i nettet i det 92.minutt.

Damene er dermed fremdeles ubeseiret etter at Rune Repvik forlot klubben.

Godt grunnlag

Rune Brustad, som nå leder laget sammen med Nina Nymark Jakobsen, uttalte i lørdagens «Tromsø» at han ikke synes de to skal få for mye av æren for høstens snuoperasjon.

- Vi har jo et godt lag, og spillerne har et godt treningsgrunnlag som har vært der i hele år.

Han innrømmer likevel at også de to har medvirket.

- Selvtilliten i laget er naturlig nok større nå, og den har vi som trenere vært med å bygge opp. Samtidig har vi blitt flinkere til å lytte mer til spillegruppa, og tatt hensyn til deres ønsker og meninger.iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: