Det var søndag ettermiddag at tidligere Fløya-keeper, nå målkvinne hos Stabæk, Guro Pettersen, twitret følgende på sin profil:

"Fikk faen ikke starte i dag heller!! På tide å vise Øyvind Eide noen av mine andre kvaliteter #kvinnefotball #sprebenano"

Twitter-meldingen har siden den ble postet, blitt retweetet hele 103 ganger. Til iTromsø har Pettersen følgende kommentar til utbruddet på det sosiale nettsamfunnet.

- Det var ikke jeg som skrev den meldingen! Det var lagvenninene mine, Karoline Graham Hansen, Trine Rønning og Leni Larsen Kaurin, som utsatte meg for en "twitterrape", forklarer Pettersen.

Stabæk-keeperen har likevel valgt å la tweeten, som har fått en overveldende oppmerksomhet, bli stående.

- Jeg så den selv såpass sent. Det har vært artig med alle tilbakemeldingene. Jeg har fått 130 nye followers på èn dag. Det er kun gutter, flirer målvakten.

Hun bekrefter likevel at benketilværelsen i Stabæk ikke er særlig trivelig - selv om det er landslagets førstevalg, Ingrid Hjelmeset, som holder henne ute av laget.

- Jeg visste hva jeg gikk til, men det er fortsatt dritkjedelig når man sitter midt oppi det. Det er mye større ansvar å sitte på benken. Må være med på alt det A-laget gjør og trene mer for å opprettholde samme nivå som dem. Men jeg trives kjempegodt i Stabæk. Jeg vet at når det er min tur så blir det verdt det, forklarer Pettersen.