I helgen spiller Tromsø Hockey to kamper mot Jutul. Den første ble spilt lørdag kveld i Tromsø ishall og ente med 2-13.

– Dette var pinlig, sa Tromsø-spiller Ola Brandshaug etter kampen.

Jutul satte press på Tromsø fra starten av kampen, og beleiret Tromsø sin sone. Første scoring mot kom allerede etter drøye tre minutter for et Tromsø-lag som har mistet en rekke av sine utenlandske spillere. I helga forsvant målvakt Viktor Larsson hjem til Sverige, og ble erstattet av målvakt Kristian Hilbertsen.

Fire debutanter

At spillere har forsvunnet ut døra har åpnet opp for flere andre.

– Det var gøy å spille, sier Michael Larsen etter kampen. Michael Larsen var en av fire spillere som fikk sin debut for Tromsø i kveldens kamp.

Tiltross for tapet tror Larsen laget kommer til p hevde seg.

– Vi er fem spillere som har debutert på to kamper, så det kommer til å ta tid før rekkene får satt seg, mener Larsen.

Tidlig utligning

Tromsø sleit med å få i gang spillet, men etter en utvisning til Jutul IL fikk de mer flyt. Anssi Paajanen satte inn reduseringsmålet assistert av spiller nummer 23, Vegard Rokvam fire minutter senere. Deretter pådro Tromsø seg flere utvisninger som Jutul utnyttet på beste mulig vis. Totalt 5 mål kom som et resultat av at Jutul spilte med en mann mer.