- Det er kun veldig, veldig midlertidig, sier Elisabeth Wahlin, som leder Fløya-treningen i dag etter at Odd Karl Stangnes ble fjernet som trener i går.

I utgangspunktet har den tidligere spilleren og assistenttreneren til klubben bundet seg til å bidra ut denne uka. Om hun kan være aktuell til å lede laget i serieåpningen borte mot Lyn 2. påskedag.

- Den diskusjonen har vi ikke tatt ennå. Jeg har sagt ja nå til å være med ut uka, på trening i dag og kamp (mot TUIL, journ.anm.) i morgen. Vi har ikke diskutert noe om veien videre, sier hun.

- I utgangspunktet utelukket

Men hun antyder at Fløya trolig må finne andre til å lede laget i Oslo.

- Jeg har ikke kapasitet til det. I utgangspunktet er det utelukket.

På grunn av en krevende jobbsituasjon har Wahlin ikke vært med i trenerteamet til Fløya i år.

- Grunnen til at jeg valgte å si ja nå er rett og slett fordi jeg ønsker å stille opp for jentene. Det er de som sitter skadelidende igjen her nå, sier hun.

Jobber mot kandidater

Styreleder i Fløya, Johnny Fløyli, sier at man er i gang med prosessen på å se hvem som kan overta ansvaret for 1.-divisjonslaget.

- Vi får se hvor fort vi klarer å komme videre. Vi jobber videre for å se om vi klarer å få kontakt med kandidater som kan være interessert, det er er vi nå.

Også Anneli Giske vil bidra sammen med Wahlin når jobbsituasjonen tillater det. De to tidligere Fløya-spillerne vil begge være på sidelinjen når laget i morgen møter TUIL.