Oppdater siden for siste hendelse i kampen.

Hødd - TUIL 1-1 (1-0)

*Slutt. TUIL tar 1 viktig poeng borte mot Hødd

90+3.min - Kjempedramatisk. Blir mye rot i feltet etter corneren, men TUIL får avverget.

90+2. min - FOR EN REDNING av Sørensen! Må gi corner!

*Det meldes om tre minutter tillegg på Høddvoll

89. min - Hødd best mot slutten. Kan de få den forløsende scoringen?

87. min - Hødd med ny dødball inn i feltet. Sørensen er stor og sterk som fanger ballen med fast grep.

85. min - Barlow går ut til fordel for Svenn Johansen

84. min - Ulland Andersen skyter i tverrliggeren!

83. min - Vibe tar et gult kort når en Hødd-spiller er på vei gjennom. Ny farlig dødball til Hødd rett utenfor TUILs felt

82. min - Nytt hjørnespark, men TUIL rydder opp.

81. min - Aursnes skyter fra 20 meter. Sørensen strekker seg og redder til corner. Flott redning av TUILs keeper der.

80. min - Ti minutter igjen av ordinær tid på Høddvoll. Er nok hjemmelaget som vil mest her i sluttminuttene.

76. min - Vegard Lysvoll kommer inn for Tor Martin Mienna

75. min - Kjempeskudd fra Ulland Andersen, men den sniker seg 10 cm utenfor.

73. min - Jonas Ingebrigtsen får skutt fra sekstenmeteren, men rett på Sørensen. Farlig skudd.

72. min - TUIL presser på for en scoring nå.

70.min - Gaute Helstrup holder igjen en Hødd-spiller når han skal ta innkast. Helstrup mener spilleren prøvde å stjele meter på linjen. TUIL-treneren får kraftig tilsnakk av dommeren, men slipper utvisning.

69. min - Råde gjennom, men får ikke helt kontrollen på ballen og Urke fanger ballen

64. min - Joakim Wrele kommer inn for  Vegard Heltne

63. min - Kim Andre Råde kommer inn for Håkon Kjæve

63. min - Mye dødball til Hødd på TUILs halvdel nå.

60. min - Standal igjennom, men også han blir offer for ei dårlig matte. Sørensen er raskt ute og plukker ballen.

59. min - Fint Hødd-spill nå, men Vibe har kontroll og klarerer til corner

56. min - TUIL har blod på tann. Mienna og Lysvoll kombinerer kjempegodt fremover, men et dårlig touch gjør at Hødd får kontroll.

53. min - En veldig merkelig scoring der først Urke gir en totalt unødvendig corner. Tomas Kristoffersen slår den og Urke bokser ballen i eget nett. Keeperen klager på dommeren etter duellen han hadde med Bertheussen, men reprisen viser lite kontakt mellom de to

53. min - Hødd-keeper Jan-Lennert Urke slår ballen inn i eget mål. 1-1!

52. min - En helt løs avslutning fra Mienna ender med corner da Hødd-keeperen glipper ballen. Helt unødvendig.

51. min - Lysvoll og Vinje kombinerer fint fremover, men det er nok en gang gressmatta som spiller Lysvoll et puss da han bommer totalt på avslutningen.

50. min - Lysvoll med avslutning fra 25 meter, men ballen går over mål.

49. min - Hødd best fra start i andre omgang nå, men Vibe og Bertheussen har foreløpig kontroll

46. min - Hødd tar avspark

*Pause

45. min Rinde glipper Standal som er igjennom. Spissen velger derimot å slå ballen på tvers mot sin medspiller, men Vibe rydder opp.

*Det er lagt til 1min i første omgang

44. min - Tørnquist feller Mienna inne i 16-meteren til Hødd. Men dommeren velger å la spillet gå. Bedre TUIL-takter nå.

43. min - TUIL skaffer seg en corner. Den blir klarert. Dette var Tromsdalens andre dødball foran Hødds mål, men ingen farligheter har kommet ut av det.

40. min - Bortelaget virker å ha planen klar fremover, men ballen triller ikke Tromsdalens vei. Den dårlige gressmatta har virkelig tatt knekken på TUILs attraktive angrepsspill som de viste i første serierunde mot Strømmen.

35. min - TUIL kommer til sin første avslutning ved Mienna, men den fyker langt over mål. Vinje pådrar seg en smell i situasjonen, men kommer seg opp igjen.

33. min - TUIL sliter virkelig på den dårlige gressmatta til Hødd. Nordlendingene har nesten ikke vært over midtbanen.

30. min - Rinde sliter med å holde følge på sin side, men så langt har ikke Hødd hatt noen andre sjanser enn situasjonen som ledet til straffespark.

27. min - Ny corner og alle TUIL-spillerne er innenfor egen sekstenmeter. Hjørnesparket går derimot bak mål.

24.min - Reprisen viser at Bertheussen regelrett bokser ut ballen, som en keeper ville ha gjort. Han står på bakre stolpe og det er vanskelig å se om ballen ville gått inn direkte fra hjørnesparket der.

23. min - 1-0 til Hødd! Fredrik Aursnes setter den til venstre for Sørensen, som går i feil retning.

22. min - Bertheussen redder ballen med hånda på streken! Dommer dømmer straffe og gir gult kort! Hele stadion og samtlige på Hødd skjønner ikke hvorfor det ikke er rødt til TUIL-kapteinen!

21. min - Rinde og Bertheussen roter når de skal stoppe Standal. Corner

18. min - Gressmatta på Høddvoll er humpete og regntung. Laget fra nord, som har kunstgress på sin arena, sliter dermed med å trille ball.

16. min - Hødd slår mye langt i midten mot Standal, mens mye slåes ut til venstre mot Lysvoll på TUIL. Ingen lykkes med fremspillene og dermed står det fortsatt 0-0.

13. min - Farlig innkast for Hødd, like ved cornerflagget. Ballen stusses bak i feltet hvor det kommer en avslutning, men Sørensen har veldig god kontroll på det løse skuddet.

11. min - Standal er frempå igjen for Hødd, men har ikke kommet til noen sjanser enda.

6.min - Gult kort når Standal er igjennom og alene med Sørensen. Hødd-spilleren prøver å filme seg til et straffespark, men dommer lar seg ikke lure.

1.min - TUIL tar avspark

TUILs lag: Sørensen - Rinde, Bertheussen, Vibe, Yndestad - Vinje, Kristoffersen - Barlow, Kjæve, H. Lysvoll  - Mienna.

Hødds lag: Urke – Ingebrigtsen, Törqvist, Moltu, Grodås – Aursnes, Sveen, Heltne – Andersen, Standal, Magnussen.