Midtbanespilleren trente med "Gutan" på SATS i dag, og er klar til kamp igjen.

- Jonas var innblandet i en hodeduell under kampen mot Alta og fikk et kutt i hodet som måtte syes. Det er ikke snakk om noen hjernerystelse eller annen hodeskade. Ved symptomer på hjernerystelse er rekovalenstiden lengre, og da tar vi spilleren ut av trening og kamp. Det er heldigvis ikke snakk om det i dette tilfellet, noe som er bra for Jonas og for laget, melder medisinsk ansvarlig i TIL, Jorid Degerstrøm.

- Det blir helt klart å komme rett tilbake. Det kjentes såpass bra etterhvert. Jeg har fått noen smeller i hodet, men det gikk seg fort til denne gang, sier Jonas Johansen selv.

Les også: Styrker seg før beintøffe uker

- Møter heltent gjeng

Nå gleder han seg til å bygge på den gode starten TIL har fått i 1.-divisjon.

- Vi skulle gjerne ha vunnet mer komfortabelt i den siste kampen, men det viktigste var at vi kom igang og fikk tre poeng hjemme. Resultatet betyr ikke så mye, så lenge vi vant og ser at vi skaper mye sjanser. Vi fikk det som egentlig ble en god treningsøkt for offensiv samhandling, sier 29-åringen.

Mandagens motstander Hønefoss rykket sammen med TIL ned fra eliteserien i fjor høst, men har i motsetning til "Gutan" fått en trang start på årets sesong.

- Det blir en tøff kamp. De har bare fått med seg ett poeng så langt og jeg tipper vi møter en heltent gjeng. Det gjelder å være veldig skjerpet, sier midtbanespilleren.