Og aller først: Kveldens semifinale i den tyske cupen - mot Bayern München på 80000 seter store Allianz Arena.

- Verdens beste lag, som spiller en type fotball som burde være forbilde for alle, sier Kaiserslautern-proffen, som har gått fra benken til midtbanen i 2. Bundesliga-klubben.

Se iTromsøs påskekrim her!

Storfavoritter

De kjemper fortsatt om den andre direkte opprykksplassen bak Ståle Solbakkens tidligere klubb Köln, eller en play-off-plass. Men cupen er allerede en suksess. Ikke minst takket være Ruben Yttergård Jenssens scoring i 1-0-seieren mot Bundesligafirer Bayer Leverkusen i 2. ekstraomgang.

- Vi vet vi har et lag som kan klare seg i Bundesliga. Men så er det stor forskjell på Bayern München og Bayer Leverkusen. Vi har små sjanser. I en seriekamp kunne de rokert på laget, men i en semifinale i cupen vil de garantert stille toppet lag, sier tromsøværingen til VG.

Bayern kommer fra 0-3-tap mot Borussia Dortmund og mangler kanskje den suverene keeperen Manuel Neuer på grunn av skade. Likevel: Den regjerende, tyske trippelmesteren, manges Champions League-favoritt, snubler neppe mot Kaiserslautern i kveld.

- I så fall like sensasjonelt som at Elvis synger «Ja, vi elsker» foran landskampen mot Russland i mai, billedlegger fotballekspert Jan Åge Fjørtoft.

Kaiserslautern, som har Fjørtofts tidligere LSK-spiss Olivier Occean i stallen (spiller ikke i kveld), kommer fra 3-2-seier mot Hamburg-klubben St. Pauli. Ruben Yttergård Jenssen ble matchvinner - syv minutter på overtid

Seiersbonus

Hans andre seriemål for Kaiserslautern - halvparten av de fire han rakk på 170 toppseriekamper for Tromsø ...

I det hele tatt opplever han suksess på de fleste fronter etter en benkepreget start på profftilværelsen. Cuptradisjonen er sterk i fotballgale Tyskland, og triumfen mot Leverkusen i forrige runde skal ha gitt en seiersbonus på rundt 300000 kroner til hver Kaiserslautern-spiller. De blir neppe fattigere hvis «Der Roten Teufel» (De røde djevlene) sender Bayern til fotballhelvete i kveld.

Ruben Yttergård Jenssen har uansett nye høydepunkter i vente. Mot slutten av september venter han og kona Maria Evertsen Berg sitt første barn.

25-åringen garanterer to ting: At det ikke kolliderer med EM-kvalikåpningen mot Italia i begynnelsen av terminmåneden. Og at han blir i Kaiserslautern, også om det blir en ny sesong på nivå to.

- Jeg har en bra status i klubben nå, og fortsatt er det en stor klubb med et nedslagsfelt over hele regionen. Om vi ikke rykker opp i år, blir det mest sannsynlig neste år, sier Ruben Yttergård Jenssen.