Onsdag møtte Ruben Yttergård Jenssen verdens beste klubblag i semifinalen i DFB-pokal - den tyske cupen.

I kvartfinalen sendte Jenssen ut selveste Bayer Leverkusen, og den tidligere TIL-spilleren var lysten på en ny skalp på Allianz Arena. Slik gikk det ikke, og Kaiserslautern ble sendt hodestups ut av cupen med 1-5.

BAYERN MÜNCHEN-KAISERSLAUTERN 5-1

Kampen er over.

90 min: Og der er det 5-1! Det går i hundre når Bayern går i angrep. Ribery ruller ballen til Götze som triller ballen i hjørnet.

85 min: Luften virker å ha gått litt ut av ballongen nå, og kampen er mer eller mindre ferdigspilt.

82 min: Der bør det stå 5-1. Mandzukic står helt alene på fem meter, men header utenfor.

78 min: Ett minutt senere sitter spikeren i kista! Götze finner Mandzukic som banker ballen i lengste hjørne. 4-1 og dermed blir det ingen finale på Jenssen.

77 min: Og der er Jenssen ferdig for dagen. Idrissou kommer inn og erstatter nordmannen på midtbanen.

Et drøyt kvarter før slutt kan vi minne om at Manchester United tapte 1-3 da de gjestet Allianz Arena for en uke siden. Ruben Yttergård Jenssen og Kaiserslautern har absolutt ikke gjort seg bort her.

72 min: Kaiserslautern har etablert et aldri så lite press på verdens beste fotballag.

70 min: Frispark i farlig posisjon for gjestene. Ryddes unna.

60 min: Så sitter den for bortelaget!! Simon Zoller får panneluggen på et innlegg, og styrer den ned i hjørnet. Det er kamp igjen, og håpet lever.

54 min: Så ruller de opp igjen. Ballen ender hos Ribery, som har åpent mål. Likevel setter han ballen langt over, og dermed er det fortsatt 3-0.

52 min: Ballen ender hos Simon Zoller som klemmer til. Han bommer på ballen, som da triller sakte utover dødlinja.

52 min: Frispark i farlig posisjon til Kaiserslautern. Slås knallhardt inn, og ender med corner.

50 min: Thomas Müller triller ballen nede i hjørnet. Keeper Sippel går feil vei.

50 min: Straffe til Bayern München! Robben blir tatt.

48 min: Halvsjanse til Kaiserslautern. En spiller er plutselig alene i feltet, men får aldri avsluttet. Nesten.

46 min: Vi er i gang igjen på Allianz Arena.

45 min: Pause

45 min: Jenssen er helt fri på kanten, og slår ballen mot to helt ledige Kaiserslautern-spillere. Upresist innlegg, og keeper snapper ballen.

44 min: Ballen spilles mot Ruben Yttergård Jenssen i bakrom, men ballen blir altfor hard.

42 min: Ny corner til Kaiserslautern.

41 min: Den søler de bort. Bayern overtar, men Kaiserslautern vinner ballen tilbake.

41 min: Kaiserslautern vinner en corner.

Ruben Yttergård Jenssen forsøker å blokkere skuddet, men når aldri fram.

32 min: 2-0! Robben kommer rundt på kanten, sniker seg inn i boksen og serverer ballen til Toni Kroos. Han prikker ballen ned i hjørnet, og dobler ledelsen.

Fullstendig markeringssvikt hos gjestene, Willi Orban er milevis unna målscorer Schweinsteiger.

23 min: 1-0 Bayern, der sitter den! Robben slår en corner inn i boksen, og Bastian Schweinsteiger stiger til værs. Midtbanespilleren stanger inn 1-0, og Bayern er i føringen.

22 min: Nå er det Bayern for alle penga. Triller ball, men sliter med å komme til sjanser.

17 min: Kampen har roet seg nå, og Kaiserslautern har kommet seg litt høyere i banen.

12 min: Ny stor mulighet for hjemmelaget. Mandzukic hamrer ballen opp på tribunen.

9 min: Så smeller det! Thomas Müller er helt fri i boksen, men headingen går via Florian Dick og i tverrliggeren.

5 min: Bayerns første avslutning. Thomas Müller kliner ballen opp på 17. benkerad.

Kampens to første minutter har vært forholdsvis jevnspilt. Ingen tegn til overkjøring hittil.

1 min: Vi er i gang i Tyskland!

Kaiserslautern stiller slik (4-5-1): Tobias Sippel - Florian Dick, Willi Orban, Marc Torrejon, Chris Löwe - Karim Matmour, Dominique Heintz, Ruben Yttergård Jenssen, Jean Zimmer, Alexander Ring - Simom Zoller

Hjemmelaget stiller med sitt beste lag, bortsett fra på keeperplass. Tredjekeeper Lukas Raeder vokter buret, og har dette stjernegalleriet foran seg: Philipp Lahm, Jerome Boateng, Dante, David Alaba - Arjen Robben, Bastian Schweinsteiger, Thomas Müller, Koni kroos, Franck Ribery - Mario Mandzukic

Ruben Yttergård Jenssen ble matchvinner for Kaiserslautern da de vant 1-0 over Bayer Leverkusen i kvartfinalen.