Mot Bayern München onsdag ble det til slutt 1-5-tap.

- Det var en vanskelig kamp. 1-0 kom etter en dødball, og etter to mål i mot så tidlig ble det vanskelig. Da 3-0 kom på straffe etter pause ble det mye løping, sier Jenssen etter kampen.

­- Tøft, tungt og veldig artig, sier han til iTromsø.

- Trengte flaks

Forskjellen på Kaiserslautern og Bayern München er enorm. Mens Bayern trolig er verdens beste klubblag, og Tysklands desidert beste, kjemper Kaiserslautern for opprykk til øverste nivå i Tyskland.

- Vi måtte ha flaks for å vinne i dag. Det hadde vi ikke. Bayern scoret på to av tre sjanser i første omgang, da blir det veldig vanskelig.

Tross 1-5-tap var det stas å spille på Allianz Arena.

- Utrolig artig opplevelse. Veldig moro å spille foran 70.000 tilskuere, våre fans var helt utrolige, sier han.

Pep-skryt

Før kampen skrøt trenerlegenden Pep Guardiola, som tok over Bayern München før denne sesongen, av nordmannen.

- Jenssen er en god, god spiller, sa han på pressekonferansen før kampen.

- Veldig hyggelig og artig å få anerkjennelse av han. Gir masse motivasjon og inspirasjon til å jobbe hardt videre, sier Jenssen til iTromsø.

Klasseforskjellen kom til syne mot slutten, da friske bayuern-ben høvlet over slitne Kaiserslautern. Jenssen mener stallen passer bra til 1. Bundesliga.

-  Først må vi rykke opp. Men vi har kanskje en stall som passer bedre til 1. Bundesliga. To av tre kamper mot 1. Bundesliga-lag har vi vunnet. Og Bayern München er egentlig i en liga for seg selv. Vi må bare takle 2 Bundesliga hverdagen bedre, sier han.

Ruben Yttergård Jenssen i duell med Thomas Müller på Allianz Arena onsdag. Foto: RALF MORAY