Mandag venter Ull/Kisa på TUIL Arena - et lag som står med to tap etter to runder. TUIL på sin side ligger på en fin 5. plass etter 2-1 mot Strømmen og 1-1 borte mot Hødd.

- Vi har fått med oss noen poeng, men mot Ull/Kisa blir det en tøff kamp. De står med null poeng og vil helt klart ha sitt første, sier TUIL-trener Gaute Helstrup.

Hardkjør

Mandagens hjemmekamp er starten på en knallhard periode for de blåkledde. kampene komemr i tur og orden, og i løpet av 14 dager skal fem kamper spilles.

Mandag 21. april: Ull/Kisa (H)Torsdag 24. april: Kirkenes (B)Søndag 27. april: Bryne (B)Torsdag 1. mai: TIL (H)Søndag 4. mai: Nest-Sotra (B)

- Dette er en periode vi har snakket om i gruppa. Det er fem kamper på 14 dager, og da er jeg ekstra glad for at så mange har fått spilletid hittil i sesongen. Vi vil bruke mange spillere i den perioden, men hvem som starter får vi se fra kamp til kamp, sier Helstrup.

Påskeferie

Etter treningsøkten langfredag ga helstrup spillerne en to dagers velfortjent påskeferie. Men når de er tilbake på trenignsfeltet søndag skal slagplanen til kampen mot Ull/Kisa legges.

- Spillet vårt baserer seg mye på ballinnehav, og jeg håper vi fortsetter i samme spor. Når vi spiller vårt spill kan vi slå de fleste, så jeg håper vi får til det, sier Andreas Sletvold.

Han og Kim André Råde tror flere lag skal slite med å ta poeng på TUIL Arena i år.

- Vi får håpe det blir et fort. Vi skal ta mye poeng hjemme, sier Råde.

- Vi tar mye poeng hjemme, her er vi sterke. Dette er vårt fort, og vi tar de fleste her, sier Sletvold sikkert.