FC Kaiserslautern ligger for tiden på fjerdeplass i 2. Bundesliga, tre kamper gjenstår.

Søndag ettermiddag tok de i mot FSV Frankfurt på hjemmebane, med Ruben Yttergård Jenssen fra start for vertene.

Gjestene satte første mål etter tre minutter, men Kaiserslautern slo tilbake 20 minutter etterpå med scoring fra Florian Dick.

Deretter tok de opprykssultne vertene føringen, og satte 2 - 1 på straffe ved Mohammadou Idrissou.

Frankfurt skapte spenning i kampen igjen minuttet etterpå, da Andrew Wooten headet ballen i mål.

Kaiserslautern slo derimot kjapt tilbake igjen, og i det 45. minutt satt Markus Karl inn det avgjørende målet.

Andre omgang ble målløs og kampen endte 3 - 2 til vertene.

Dermed lever opprykksdrømmen fortsatt for Ruben og hans lagkamerater. Med tre kamper igjen å spille ligger de kun tre poeng bak kvalikplass, som SC Paderborn 07 nå ligger på.

Skulle disse to lagene ha like mye poeng, vil det avgjøres på målforskjell. Der har Kaiserslautern en fordel, ettersom de har 14 mål i pluss, mens Paderborn kun har ti.