For i morgen reiser laget til Kirkenes for cupkamp mot 3.-divisjonslaget fra Øst-Finnmark.  Eirik Sørensen, Eirik Bertheussen og Hans Åge Yndestad blir igjen hjemme i Tromsø.

Bertheussen har tatt en kortisonsprøyte etter å ha slitt med ankelen de siste ukene, og skal etter planen være tilbake i trening fredag. Eirik Sørensen ble pappa et par uker siden, mens Yndestad kombinerer fotballspill i TUIL med å drive rørleggerforretning.

Til helga venter en ny reise for TUIL, som møter Bryne på Jæren søndag. Neste torsdag er det storkamp mot TIL i Tromsdalen. Gaute Helstrup føler seg komfortabel med å hvile noen spillere mot Kirkenes, og vurderer å holde ytterligere et par spillere hjemme.

Advarer

- Vi har vist i de første kampene i år og vil vise i de neste kampene også at vi har en god tropp. Vi har mange som har gjort seg fortjent til spilletid. Det gjelder i dag og i de neste kampene også. Vi føler veldig stor tillit til de spillerne som får spille, sier han.

Samtidig som han ikke tar avansement i cupen for gitt.

- Det skjer at 3.-divisjonslag slår 1.-divisjonslag ut av cupen. Vi skal være skjerpet, lover treneren.

Se Tromsdalens scoringer mot Strømmen

- På nivå med Fløya

- Hva vet du om Kirkenes?

- Jeg har ikke sett dem på lenge. Men fra det vi har hørt så har de fått noen gode spillere. Blant annet Milos Vucenovic og Espen Olsen på lån fra Alta. De har vært et av topplagene i 3.-divisjon jevnt over de siste årene. Er vel omtrent på nivå med Fløya og Senja. Det betyr at det er et godt lag.

LES FLERE SAKER OM TUIL HER!