FLØYAHALLEN: Etter at Tore Rismo overtok Fløya etter 2011-sesongen, har det blitt to strake andreplasser etter henholdsvis Bossekopp og Finnsnes. Årets avdeling er spådd til å bli en av de tøffeste på lenge. Men det skremmer ikke Fløya-spillerne.

– Vi har lyst til å rykke opp og vi er ikke redde for å si det. Vi har en god sjanse i år til og klare det, sier lagets kaptein, Ola Rismo.

På tide

I fjorårets sesong var ingen i nærheten å kunne gjøre noe med Finnsnes. Året før der var Bossekopp nermest umulig å score mål på.

Men i år er avdelingen åpen. Utenom Fløya nevnes Senja, TIL 2 og Bossekopp som favoritter.

– Det blir nok de tøffeste lagene å møte. Så vet vi ikke så mye om finnmarkslagene, men det blir garantert noen harde nøtter å knekke, sier Rismo.

– Hva må dere gjøre annerledes i år?

– Vi er nødt til å bli mer kyniske. Det har vært tilfeller hvor vi har vært nødt til å score fem-seks mål i bortekamper for å vinne. Og det går ikke over en hel sesong, mener Andreas Hanssen.

Markus Aspen (19) vil få en sentral rolle i og hindre nettopp det. Aspen, som tross sin unge alder er inne i sin andre sesong som førstekeeper for Fløya.

– Nå er det på tide å rykke opp. vi har et godt kollektiv og jeg mener folk burde se opp for oss i år.

Stallutskiftninger

Fløya har mistet Tobias Schjetne og Tom-Erik Bang til Finnsnes. To av de kanskje mest sentrale spillerne for Fløya de siste årene. Men Rismo mener vi skal stifte bekjentskap til et spennende lag.

– Mange unge gutter som er spennende og som bare blir bedre og bedre. Noen er borte, men det dukker alltid opp nye spillere som fyller tomrommet.

Skal vi tro Rismo blir serien jevnere i år enn tidligere sesonger.

– Hvert poeng kommer til og telle. Alt er mulig og i år skal vi klare det, sier Ola Rismo.