”Gutan” er på plass i Narvik for å spille første runde i cupen.

I strålende sol på Narvik stadion møter 1.-divisjonslagetTIL 3.-divisjonslaget Mjølner.

TIL-laget: Lars Herlofsen, William Frantzen, Simen Wangberg, Jaroslaw Fojut, Lasse Nilsen, Jonas Johansen, Lars-Gunnar Johnsen, Elias Skogvoll, Mikael Norø Ingebrigtsen, Runar Espejord, Thomas Drage.

Etter straffer vant TIL 8-7 i Narvik.

Kampen:

Mjølner tar avspark og kampen er i gang.

2 min: Mjølner hadde ballen mest det første minuttet, men nåhar spillet satt seg på Mjølners halvdel. Hvor lenge kan laget fra Narvik holdeunna?

5 min: Simen Wangberg slår en feilpasning som snappes opp på høyresiden. William Frantzen er nødt til å pådra seg et gult kort idømt av dommer Marius Jespersen.

8 min: Et ungt Mjølner-lag har fått ut uten respekt for "Gutan". Fortsatt jevnspilt.

9 min: Frantzen kommer fint fram på høyresiden, men slår en svak pasning ut til Norø Ingebrigtsen som går ut over dødlinja. Svakt av backen. TIL fortsatt uten å skape sjanser i Narvik.

11 min: Norø Ingebrigtsen holder show på høyrevingen, og slår ingen. Ingen TIL-spillere klarer å komme på ballen som går rett gjennom feltet.

13 min: På en tørr kunstgressbane sliter TIL med touchet. Prøver å spille seg opp bakfra utenå lykkes. Mjølners fysisk sterke midtstoppere har kontroll.

15 min: Norø Ingebrigtsen har vært frisk, og skaffer et frispark på 30 meter til høyre for keeper. Kaptein Drage slår et svakt innlegg som til slutt ender opp hos Fojut som skyter utenfor.

16 min: Igjen er Norø Ingebrigtsen frampå, og får tak i ballen på 20 meter. Skyter et skudd med godt trykk en meter over mål.

17 min: Jonas Johansen slår Norø Ingebrigtsen igjennom, men sistnevnte får ikke ballen forbi keeper. TILs første sjanse.

20 min: Hørt denne før? Norø Ingebrigtsen tar med seg ballen inn i banen og skyter. Keeper må gi retur, men henter inn ballen. Det meste skjer på lagets høyreside.

23 min: Skogvoll tar med seg ballen på venstresiden. Havner inne hos Johnsen som skyter laaangt over mål.

26 min: Kaptein Drage slår kampens første corner inn fra venstre. Fojut header ballen tilbake i feltet og Johansen header til slutt ballen over.

28 min: Frispark fra 30 meter til høyre for Mjølner-målet, Innlegget av Drage treffer Espejord som ikke får noe trykk på avslutningen. Enkelt for keeper.

30 min: TIL sliter med å få fart på ballen, og skaper derfor lite sjanser. Mjølner ligger trygt med alle 11 bak ballen. "Gutan" må tore å utfordre mer.

33 min: Mjølner setter TIL under press, og får spilt seg ned på høyresiden, og Børge Henriksen passerer Lasse Nilsen. Innlegget går over hodet på alle Mjølner-spillerne.

34 min: Wangberg slår oppgitt ut med armene etter å ha prøvd å finne noen å slå til. Begynner frustrasjonen å bre seg?

35 min: Morten Moldskred, Thomas Kind Bendiksen og Magnus Andersen er sendt i oppvarming.

38 min: Mjølners Jesper Schmiel avslutter utenfor fra 20 meter. Mjølner er mer med i kampen nå.

40 min: Frantzen tar seg ned til dødlinja og slår inn. Ballen når Espejord som bommer på kula.

42 min: Ny TIL-corner. Drage slår inn, treffer Fojut som header over.

44 min: Mjølner gir bort ballen på sin egen halvdel. Drage skyter fra 16-meteren, og

45 min: William Frantzen får sitt andre gule kort, og dermed rødt etter å ha hindret en motstander på vei mot mål.

Pause på stillingen 0-0.

Elias Skogvoll og Lasse Nilsen går ut i pausen. Hans Norbye og Kent-Are Antonsen kommer inn.

TIL starter andre omgang.

47 min: TIL spiller med en 4-4-1-formasjon etter utvisningen. Mjølner har prøvd seg litt i andre omgang, uten å lykkes.

*Mjølner-trener Rune Marthiniussen sa i pausen at mulighetene var store for å klare å slå TIL med en mann mer.

51 min: TIL prøver å slå et gjennombrudd, men pasningen til Norø Ingebrigtsen treffer armen hans, og frispark til Mjølner.

52 min: Børge Henriksen kommer til linja for Mjølner og slår inn. Nære at Mjølner scorer der. Er helt på høyde med TIL. Mathias Nicolaisen blir liggende nede etter duellen med Lars Herlofsen.

55 min: En corner blir headet av Wangberg mot mål. Reddes på streken.

58 min: Nicolaisen må gå av banen. Erstattes av Tobias Fjellbakk.

59 min: Mjølner Tor-Andre Hansen får gult etter å ha klippet ned Antonsen.

60 min: Frisparket fra 25 meter dunkes mot mål av Jonas Johansen. Keeper gir retur, men får tak i ballen foran TIL-spillerne.

62 min: Espejord har to sjanser på ett minutt. Først header han et frispark i en motstander før han header den påfølgende corneren over mål.

*668 tilskuere følger kampen i Narvik.

67 min: Ingen av lagene klarer å ta skikkelig grep om oppgjøret. Mjølner maktet å skaffe seg en corner, uten resultat.

68 min: Thomas Kind Bendiksen byttes inn for Lars-Gunnar Johnsen.

70 min: Jesper Schmiel header like utenfor etter et innlegg. Nære for Mjølner.

71 min: TIL slår inn fra venstresiden. Ballen heades ned, og keeper kommer rett foran Antonsen.

77 min: 13 minutter unna ekstraomganger på Narvik stadion dersom ingen av lagene scorer.

78 min: Norø Ingebrigtsen løper inn bak midtforsvaret, får ballen, og lobber den utenfor mål.

81 min: Kind Bendiksen har ved et par anledninger forsøkt å slå igjennom Espejord. Uten å lykkes.

85 min: Kjempesjanse for Mjølner etter en corner. Espejord skal klarere, men bommer, og Herlofsen gjør en glimrende reaksjonsredning.

86 min: Frispark av Kind Bendiksen. Keeper redder, men gir på nytt retur, uten resultalt.

90 min: Det går mot ekstraomganger. Mange slitne bein på begge lag.

Der blir det ekstraomganger i Narvik!

91 min: Thomas Kind Bendiksen tar avspark for TIL.

95 min. Mikael Norø Ingebrigtsen ligger nede etter en duell. Med alle byttene brukt, og bare ti mann på banen er det ikke dette TIL trenger nå.

96 min: Norø Ingebrigtsen er tilbake på banen igjen.

98 min: Et svakt utspill fra Herlofsen gir nesten Mjølner en god mulighet.

103 min: Mjølner får en stor mulighet, men Wangberg klarer å blokkere. Mange Mjølner-spillere er i ferd med å få krampe.

105 min: Norø Ingebrigtsen skyter fra 20 meter, men blir blokkert. Deretter blåser dommeren for pause etter 1. ekstraomgang.

107 min: Tobias Fjellbakk avslutter fra 23 meter, rett utenfor Herlofsen i TIL-buret.

112 min: TIL med flere forsøk på innlegg, som blir headet ut av et heroisk Mjølner-forsvar.

117 min: Jesper Schmiel får sitt andre gule kort. Dermed rødt kort og 10 mot 10.

119 min: Kjempesjanse for Norø Ingebrigtsen som skyter utenfor.

120 min: På en ny lang balll som stusses ned til Espejord. Han skyter rett på keeper fra åtte meter. Så nære å sende TIL videre.

Og der blåser dommeren av.

Det blir straffekonkurranse om å gå videre i Narvik.

Første straffe:

TIL: Thomas Kind Bendiksen gjør 0-1.

Mjølner: Johnny Nerbø til 1-1.

Andre straffe:

TIL: Jonas Johansen sikker til 1-2.

Mjølner: Børge Henriksen setter den til venstre, og 2-2.

Tredje straffe:

TIL: Thomas Drage gjør 2-3.

Mjølner: Tobias Fjellbakk dunker den i vinkelen. 3-3.

Fjerde straffe:

TIL: Kent-Are Antonsen sikkert i venstre hjørne. 3-4.

Mjølner: Jacob Just Mathisen lavt til høyre. 4-4.

Femte straffe:

TIL; Simen Wangberg scorer sikkert. 4-5.

Mjølner: Hans- Anders Schjelderup setter den så vidt under Herlofsen. 10 av 10 straffer er gått i mål. 5-5.