90+4 - MÅÅÅÅÅÅL! Over overtiden får TUIL en corner som blir klarert i første omgang. Den bli derimot lempet inn igjen og hvem andre enn synderen fra første omgang er der. Eirik Bertheussen setter inn det som blir vinnermålet. 2-1!

90+2 - TUIL har nå frispark på midtbanen. Mange spillere løftes frem i håp om en scoring

*Det er meldt om fire minutter tillagt tid.

90+1 - Henrik Olsen kommer inn for Aziz Idris

90+1 - HamKam får et hjørnespark, men det blir ingenting ut av dette.

89. min - Vegard Lysvoll er foreløpig sistemann til å tegne seg på lista over spillere med udugelige pasninger. Spillerne er tydelig frustrerte.

87. min - Dagens dommer redder TUIL litt nå. En spiller får frispark på egen halvdel i det laget er i overtall og skal til å kontre. HamKam protesterer voldsomt mot dommer Kringstad.

86. min - Det er nå fryktelig upresist og generelt dårlig spill av begge lag på banen. Fortsetter dette ender det hele med poengdeling.

85. min - Vegard Lysvoll får seg en smell, men kommer seg opp igjen.

82. min - Daniel Bekkevold bommer på en hel volley og treffer Idris i hodet. Det blir et stopp i spillet, men Idris ser ut til å være ok.

79. min - Hele Tromsdalen roper på straffe da Vegard Lysvoll dribler tre stykker for så å bli felt inne i feltet. Dommeren vinker utrolig nok spillet videre. Det kan da umulig ha vært noe annet enn et straffespark?

77.min - Kim Andre Råde går ut for Tor Martin Mienna.

77. min - TUIL er ikke det de var i første omgang. Nå er det mange feilpasninger og lite driv fremover.

75. min - Daniel Bekkevold kommer inn for Juliusson.

74. min - Og der bør Lysvoll sette sin andre scoring når han får et fantastisk innlegg fra Garfjell. Forsøket avverges til corner som det ikke blir noe av.

73. min - Der bør HamKam gå opp i ledelsen når Gundersen får avslutte upresset, men Jørgen Vik gjør en mesterlig redning.

72. min - Andreas Sletvold går ut for Øyvind Garfjell

70. min - Publikum begynner å bli utålmodige på TUIL arena. Hjemmelaget har ikke lengre det presset de har hatt resten av kampen. Nå krever hjemmefansen mål og seier mot et tamt HamKam.

67. min - Mange feilpasninger fra TUIL nå. Heldigvis klarer ikke HamKam å utnytte dette.

62. min - Tomas Kristoffersen avslutter fra 20 meter. Ballen suser like over tverliggeren

57. min - HamKam med en enorm sjanse til å sette inn 2-1. Juliusson kommer alene gjennom, men setter ballen til side for mål.

52.min - Stopp i spillet når Tore Andreas Gundersen ligger nede med en skade. Han kommer seg etter hvert opp igjen.

51. min - Corner til TUIL og Tomas Kristoffersen er nok en gang sendt ned til linja for å ta det. Ballen går forbi alle og situasjonen blir avverget.

51. min - Kampens første gule kort går til Cristophe Rene på HamKam.

50. min - Håvard Lysvoll får et frispark på egen halvdel og TUIL flytter fremover.

49.min - HamKam står høyt og presser TUIL i åpningsminuttene.

46. min - TUIL tar avspark

Jonathan Barlow har gått ut for Vetle Vinje

Pause

45. min - Det legges til 1 min i første omgang.

45. min - Hans Åge Yndestad ligger nede etter en smell, men er oppe igjen.

43. min - Så får Viktor Adebahr en vanvittig stor sjanse da han avslutter fra 16-meter, men skuddet er midt på mål og Jørgen Vik må gi til corner. Den blir det ingenting ut av.

42. min - Barlow setter inn en takling på en HamKam-spiller som blir liggende nede. TUIL-spilleren slipper uten kort.

37. min - Eirik Bertheussen roter igjen i forsvar. Kapteinen mister ballen, men er rask å rette opp med en susende takling.

34. min - Så gjør nesten HamKam samme feil som Bertheussen. Et svakt tilbakespill jages av Vegard Lysvoll, men keeper Øvernes får klarrert.

31. min - Da er det klart for TUILs femte corner i denne kampen. Det ender med frispark til det forsvarende laget.

30. min - TUIL trykker HamKam tilbake, men sliter med å komme til de helt store sjansene.

27. min - Håvard Lysvoll drar til på halv volley og i hånda på en HamKam-spiller. Dommeren vinker spillet videre og ballen havner til slutt utenfor banen og til corner for TUIL. Den ender med ingenting

26. min - Bra slått av Kristoffersen til Barlow som header like over Lars Øvernes, som ikke ser ut til å ha helt kontroll.

25. min - Yndestad gjør en god jobb i forsvar på kontringen til HamKam. TUIL og Håvard Lysvoll setter fart og får en ny corner.

25. min - Corner til TUIL. Tomas Kristoffersen går ut for å ta den. HamKam får derimot kontroll og kontrer.

24. min - "Lysvoll-sangen" runger over TUIL arena hvor Tindfotingan poengterer hvor lik tvillingene på laget er.

23. min - MÅL! Hans Åge Yndestad slår ballen lekkert inn til Vegard Lysvoll som header ballen inn i nota!

22. min - Frispark til TUIL i fin innleggsposisjon.

20. min - Så skjer ting i andre enden. Andreas Sletvold får avsluttet fra 17 meter, men skuddet blir igjen blokkert og corner til TUIL. Den blir det ingenting av.

19. min - Juliusson spiller ballen fint til Olsen, men keeper Jørgen Vik er med på notene.

18. min - Andreas Sletvold blir spilt gjennom på siden, men avslutningen er innom en HamKam-spiller og keeper Øvernes plukker ballen enkelt.

15. min - Så sender Håvard Lysvoll ballen i nettet, men linjedommeren vinker for offside. Det så korrekt ut

14. min - Nydelig TUIL-spill fremover. Til slutt får Tobias Vibe avsluttet, men dessverre ufarlig fra TUIL.

12. min - TUIL står høyt for å svare den tidlige scoringen til HamKam

6. min - Bertheussen løfter hånden for å vise at han tar på seg skylden for scoringen.

5.min - Eirik Bertheussen ser ut til å ha full kontroll, men gjør en merkelig vending like før han skal gi keeper et tilbakespill. Tore Andreas Gundersen utnytter dette og sender ballen enkelt i mål.

5. min - MÅL! HamKam setter inn kveldens første scoring i Tromsdalen etter en mega-tabbe av kaptein Bertheussen

4. min - Idris kommer til skudd, men TUIL blokkerer til hjørnespark. Ballen klareres også på den påfølgende corneren.

3. min - Barlow forsøker en lang pasning til Sletvold som rykker til, men ballen blir for upresis

1.min - HamKam tar avspark

Både TUIL og HamKam tok seg videre i NM-cupen etter 120 minutter spill og straffekonkurranse. HamKam slo ut NIL-Trysil, mens TUIL slo ut Harstad på hjemmebane.

Jørgen Vik, som ble TUILs redningsmann i straffekonkurransen mot Harstad står igjen i mål for TUIL. Eirik Sørensen soner for det røde kortet han pådro seg mot Nest-Sotra.

TUILs lag: Jørgen Vik - Steffen Skogvang Pedersen, Eirik Bertheussen, Tobias Nygård Vibe, Hans Åge Yndestad - Tomas Kristoffersen, Jonathan Matthew Barlow - Håvard Lysvoll, Kim Andre Råde, Andreas Sletvold - Vegard Lysvoll.

HamKams lag: Lars Øvernes - John Anders Rise, Håkon Aalmen, Christophe Charles Steven Rene, Pekka Lagerblom - Viktor Adebahr, Kristoffer Hagen, Aziz Idris - Tore Andreas Gundersen, MAgnus Sylling Olsen, Heidar Geir Juliusson

Dommer: Sigurd Smehus Kringstad, Valder IL