Kenneth Webb er godt i gang med å forsterke laget og i helgen skrev Nordlys om forwarden Billy Wilson (30) som etter alle solemerker kommer til å signere for Tromsø Storm.

– Ja, jeg kommer til å signere for Tromsø. Jeg ser fram til en ny utfordring og elsker å dunke, så jeg vil rett og slett takke Storm for denne muligheten og ser fram til å bidra i samfunnet og til at Tromsø vinner ligaen, sier Billy Wilson til iTromsø.

Veteran

Wilson måler 206 centimeter på strømeplesten og forventer å lage ordentlig show i Tromsøhallen.

– Ja, jeg elsker å dunke og snittet 23 poeng og 11 returer da vi vant seriegull i Mexico i fjor, sier 30-åringen fra Jacksonville, Florida.

Wilson har også spilt i Kina, men har de siste årene spilte semiprofesjonelt i ABA-ligaen i Texas.

Jeg ble overrasket da jeg kom hit og oppdaget at spillere er villig til å spille for mindre enn før. De innser at det er mye bedre å spille for mindre enn å risikere og ikke komme seg ut. Det betyr at vi er i ferd med å finne veldig gode spillere til en god pris, sier Tromsø Storm-trener Kenneth Webb.

Webb ble gjort oppmerksom på Wilson fra en av hans tidligere lagkamerater i Mexico, som har vært trener på Webbs årlige summercamp i New Jersey.

Spennende guard

Webb håper å få signert avtalen med Wilson i løpet av få dager og er allerede godt i gang med å forsøke å signere seg en ny guard. Keon Lawrence (27) fra hjemplassen New Jersey.

– Allen (Watson), som spilte for Storm tidligere, har bedt meg å komme og se på et par spennende spillere. En av de er Keon Lawrence, som gikk på University of Missouri, men er fra Jersey. Jeg kjenner han fra før av og vet han er en bra gutt. Jeg husker han som en veldig spennende spiller og han scoret blant annet 50 poeng i en kamp i ABA-ligaen i fjor. Spørsmålet er om vi har råd til å signere ham. Nå skal jeg se han spille og ta en prat med han etterpå, så vi får se. Får vi Billy og Keon, har vi fått til veldig gode spillere til en veldig god pris, sier Webb.

Hvis ikke, er listen lang over amerikanere som vil spille for Tromsø.

E-posten min er overfylt av navn og videoer på aktuelle spillere, så vi har fortsatt tid. Det gjelder å ha is i magen, sier Webb.

En annen gladnyhet er at Arne Ingebrigtsen (23) kommer fra Frøya til Tromsø for å spille.

– Jeg er sikker på at Arne kommer til å bli en av de beste norske spillerne i ligaen under min ledelse. Konturene for neste års Storm-lag virker veldig bra, smiler Storm-treneren optimistisk.