TROMSØHALLEN: Tromsø Storm har fått en meget god start på sesongen og vant begge sine kamper i åpningshelga i Bergen sist uke da de slo Nidars Jets 91-64 og Fyllingen 84-59.

Bulgarske Kiril Raykov ble mestscorende i begge kampene med 26 poeng mot Jets og 22 poeng mot Fyllingen.

I dag møter de Gimle, et lag som har fått det litt tøffere og kun vant en av tre kamper i åpningshelga.

Her vil vi følge kampen som startert klokken 15.30 i Tromsøhallen med de viktigste oppdateringene underveis.

Kampen er straks i gang. Gode nyheter for Storm er at Hani Issalhi er tilbake. Veteranen var ikke med til Bergen og vil være en solid forstkerning for hjemmelaget. Storm starter med Aslak Smalås, Kiril Raykov, Charlie Lee, Henrik Lange og Casiem Drummond.

1. periode:

0-2, Gimle setter kampens første poeng. Storm svarer umiddelbart med Casiem Drummond. 2-2.

Gimle med to kjappe topoengere. 2-6 nå. 2-8. Svak start for Storm.

Charlie Lee forsøker et trepoengsforsøk, men bommer.

GImle har fått en god start. Leder 10-4 etter tre minutter.

5.35 igjen av perioden. Storm tar timeout på stillingen 4-12.

Viktig trepoenger fra Lee! 7-12!

Fivelstad med ny topoenger. Drummond svarer for Storm. 9-14. Vel fire minutter igjen av perioden.

Hani Issalhi har kommet inn for Henrik Lange på stillingen 13-16.

Balanse i regnskapet! Kiril Raykov med trepoenger. 16-16!

Issalhis første poeng for sesongen. 18-18.

Raykov setter to av to straffekast. Storm har snudd kampen. 20-18 nå.

Charlie Lee misser på topoengsforsøk. Det er det siste som skjer i 1. periode. Stillingen er 20-18.

2. periode:

Gimle setter to av to straffekast. 20-20. Så setter de en trepoenger. 20-23 nå.

Gimle har startet perioden best. Leder med seks poeng nå. 22-28.

Utrolig mye dårlig skyting fra begge lag nå. Fortsatt 22-28. 5.33 igjen av perioden.

Kun to poeng har Storm satt på fire og et halvt minutt av 2. periode.

To poeng fra Casiem Drummod. Gimle svarer med en trepoenger. 24-31.

Tre poeng fra Galin Mihaylov. 27-31. Viktig for Storm! Timeout med 4.44 igjen av perioden.

Gimle har satt fire av fire straffekast. 27-35 nå.

To poeng fra kaptein Aslak Smalås. 29-35. Timeout Gimle. 2.51 igjen av perioden.

1.50 igjen og Raykov setter en retur fra et bomskudd. 31-35. Storm knapper innpå.

Jakob Baiden setter to straffekast for Storm. 33-37 nå. Under minuttet igjen.

To poeng fra Raykov. 35-37.

Gimle setter topoenger. Det siste som skjer i perioden. Lagene går til pause på stillingen 35-39.

3. periode:

Gimle åpner med to poeng. 35-41.

To poeng fra Charlie Lee. 37-41, men Gimle svarer umiddelbart. 37-43.

Kiril Raykov er iskald. 39-43.

Kapteinen tar ansvar og setter treponger. 42-43. Kun ett poeng skiller lagene nå.

Kjempemiss av Casiem Drummond alene opp under kurven. Der burde Storm tatt ledelsen tilbake.

Der er Drummond der han skal være under kurven. Plukker viktig offensiv retur og sørger for at Storm tar ledelsen tilbake. 44-43 nå!

Kiril Raykov! To poeng. 46-43.

Gimle svarer med to kjappe topoengere. 46-47.

Drummond, to poeng. 48-47. Lagene følger hverandre tett nå.

Nye Gimle-poeng. 48-49.

Nydelig treer fra Charlie Lee. 51-50.

To nye poeng fra Kiril Raykov. 53-51 til hjemmelaget nå.

54-51. 2.11 igjen av perioden.

Gimle med to kjappe topoengere. tar tilbake ledelsen. 54-55 nå.

Nok en topoenger til bortelaget. 54-57.

Henrik Lange setter to poeng i det perioden er over. Godkjente poeng. 56-57.

4. periode:

Gimle åpner med trepoenger. 56-60.

To poeng fra Charlie Lee. 58-60.

Nye Lee-poeng. Lagene er likt. 60-60.

To poeng til bortelaget. Heldigvis misser de treer etter det.

Denne gangen sitter den for bortelaget. Tre poeng. 60-65.

Baiden setter to straffekast. 62-65. 7.47 igjen av kampen.

66-67. 6.12 igjen av perioden. Så setter Galin Mihaylov en treer! 69-67!

Toer fra Jakob Baiden. 71-67 til Storm. Fire poengs ledelse med 4.50 igjen på klokka.

Timeout Storm.

Charlie Lee! 73-67.

Galin Mihaylov. Tre nye poeng! 76-67. De 897 publikummerne er i ekstase! 3.49 igjen av kampen. hele ni poeng leder Storm med nå.

Charlie Lee igjen. 78-67.

Der kom det Gimle-poeng igjen. Lang treer. 78-70.

Galin Mihaylov igjen! Ny treer. 81-70.

To poeng til Gimle. 81-72. 1.49 igjen av kampen.

Charlie Lee roer ned. vet at det går veien nå. Og så setter han en toer. 83-72.

Charlie Lee er kåret til banens beste spiller av en lokal jury.

Inne i siste spilleminutt nå.

83-74 er stillingen.

To nye poeng til Gimle. 83-76.

Lee setter to straffekast. 85-76.

Treer fra Gimle. 85-79. Slutt.

Storm vinner årets første hjemmekamp og står nå med tre strake seiere i årets sesong.