Lørdag ble Frøya slått 74-67 i Bergen, og søndag kunne Storm ta over tabelltoppen med seier over Gimle — som før kampen ledet BLNO.

Tøff start

Men Storm fikk en tøff start, og Gimle gikk rett i ledelsen med 21-14 i første periode.

Kenneth Webb fikk omsider fart på guttene i den andre, som endte med Storm-seier 25-17. Med det var stillingen 39-38 til pause.

Storm var i førersetet.

Drama

Gimle svarte på Storms enorme 2. periode, og seiret 14-11 i den tredje. Med det hadde de to poengs forsprang før kampens siste ti minutter.

Det ble et skikkelig drama.

Storm havnet langt bak, og på et tidspunkt ledet Gimle med hele ti poeng. Da startet opphentingen for andre gang, og Storm lyktes nesten.

Med ett sekund igjen på skuddklokken — på stillingen 69-66 — ladet Kiril Raykov skuddkanonen for et trepoengskast.

Dessverre for Storm endte ikke ballen i kurven, og Gimle kunne juble for 69-66-seier.

Med tap i Bergen er Storm nå fire poeng bak Gimle som leder serien. Storm har 20 poeng, og kjemper med Ammerud (20 poeng), Bærum (18 poeng) og Asker (18 poeng) om de tre siste sluttspillplassene.

Førstkommende søndag bør Storm ta to poeng når Centrum gjester Tromsøhallen.