Torsdag går 1. runde i cupen av stabelen. Grønnkledde Fløya får besøk av Ranheim.

Følg hele cuprunden direkte her!

Fløya stiller med følgende lag (4-5-1): Markus Aspen - Andreas Anrtzen, Øyvind T. Haga, Kristian Edøy Hanssen, Jørgen H. Andreassen - Christopher Tian Olsen, Martin Indal Andersen, Ola Rismo, Håvard Hagen, Jørgen Rafaelsen - Morten Mathisen

3 min: Fløya får kampens første avslutning! Rafaelsen takles, men ballen går til Morten Mathisen som smeller til. Skuddet blir løst, og Ranheims keeper plukker ballen enkelt.

10 min: Kampens beste sjanse når en Ranheim-spiller får skutt fra 13-14 meter. Hardt, men Aspen redder godt til innkast.

14 min: Ranheim spiller med høyt tempo, men Fløya henger absolutt med så langt. Jevnt ballinnehav.

18 min: Ny, farlig avslutning fra bortelaget. Aspen klarer å avverge til corner. Den starter mye Ranheim-trykk, men tilslutt ender det i et skudd i nettveggen.

23 min: Fløya blir spilt lave nå. Ny Ranheim-corner, men ender ikke i noe.

24 min: Jørgen Hveding Andreassen får se det gule for en sen takling. Ingen store protester.

26 min: Lekkert mottak av Mortrn Mathisen inne på egen halvdel. Vinner et frispark. Fint for Fløya med noen brudd i spillet.

30 min: Fløya kontrer helhjertet og belønnes med en corner.

31 min: Halvfarlig corner. Ballen havner helt over hos Ola Rismo på motsatt side. Han slår inn igjen og en Ranheim-spiller blokkerer skuddgorsøket.

32 min: Fløya får et nytt gult kort. Morten Mathisen går i dommerens bok.

33 min: Mathisen i trøbbel like etter det gule. Pådrar seg et frispark i en hodeduell, og sinte RIL-spillere flokker seg rundt dommeren. Mener Fløya-spissen er uinteressert i ballen.

35 min: Tian Olsen fosser fremover. Slår mot høyre til Håvard Hagen. Han får greit med tid til å slå et innlegg. Skrur det hardt og lavt inn, men fanges greit av Ranheim-keeperen.

39 min: To nye Ranheim-cornere, men Fløya forsvarer seg godt.

40 min: Nytt skudd på mål fra Fløya. Men lumpeskuddet fra Hagen enkelt for keeper.

43 min: Fløya har hatt flere angrep i siste halvdel av omgangen. Nå svinges et innlegg inn fra venstre, og Martin Indal Andersen kaster seg etter ballen. Men rekker ikke frem. Like etter skyter Ranheim over på en brukbar skuddmulighet.

45 min: 0-1! Ranheim tar ledelsen helt på tampen av omgangen. Ruller opp en kontring og tilslutt får Vegard Voll ballen på sølvfat på blank kasse fra 5 meter. 0-1!

45+1: Det blåses pause like etterpå.

47 min: Kampen er i gang igjen. Fløya går offensivt til verks og får en corner, uten at det blir til noe.

50 min: Stillingskrig i innledningen av 2. omgang. Ola Rismo vinner er frispark i midrsirkeken.

52 min: Andreas Arntzen prøver seg på volleyskudd fra 22 meter. Får ikke skikkelig treff og bortelagets keeper fanger den.

56 min: Et par brukbare sjanser til Ranheim.

58 min: Dobbeltbytte Fløya: Sondre Torsteinsen og Andreas Hanssen inn. Ut går Martin Indal Andersen og Jørgen Rafaelsen.

63 min: Hanssen, som scoret i cupmøtet mot TIL i fjor, har markert seg positivt med flere fine pasninger så langt.

66 min: Ranheim virker godt fornøyd. Kanskje ikke så rart. Fløya skaper veldig lite som tyder på at dette skal snu.

71 min: Så skaper Fløya endelig en stor sjanse. Det rulles opp et fint angrep hvor Morten Mathisen tilslutt får fritt skuddhold fra litt spiss vinkel. Like utenfor borteste stolpe!

72 min: Gult kort til Fløya Sondre Thorsteinsen.

80 min: 0-2! Da er det nok avgjort her på Fløyabanen. Fløya klarer ikke å få ballen ut av egen boks, og Jo Sondre Aas banker ballen i mål fra kloss hold.

82 min: Så får Håvard Hagen en gedigen mulighet til å skape ny spenning! Andreas Hanssen kommer til heading på et Fløya-frispark. Ballen er nok på vei utenfor, men keeper gir en retur som havner rett i beina på Hagen. Har åpent mål - riktignok fra litt skrått hold, men setter ballen over.

86 min: Ny brukbar Fløya-sjanse. Hanssen legger igjen med hælen til Kim André Pettersen som drar til med direkteskudd fra 20 meter. Over.

87 min: Ballen lempes inn i Ranheim-boksen og Håvard Hagen får hodet på ballen. Men forlenger den bare i klypene til Ranheims keeper.

90 min: Med kampens siste angrep fastsetter Ranheim resultatet til 3-0. Kamp slutt.