Før sesongen uttalte Sjarmtrollan at ambisjonene var å komme blant de fire beste i eliteserien. Etter halvspilt serie ligger «Trollan» på femteplass, men det er tett som hagl både oppover og nedover på tabellen. Opp til Grorud på andreplass er det fire poeng, mens det kun er to poeng ned til KFUM på nedrykksplass.

– Det er sånn eliteserien skal være, med spennende kamper der alle kan slå alle. I den perioden vi går inn i nå blir det utrolig viktig å gi gass, sier Sjarmtrollan-trener Simen Johansen.

Les også: Kun en av tre Sjarmtrollan-spillere var på banen

– Minst seks poeng

I helgen møter de Kongsvinger, KFUM og Tiller til dyst i Oslo, og for å henge med i toppen av tabellen blir det viktig å samle trepoengere fremover.

– KFUM og Kongsvinger bør vi slå, det kan vi si. Kampen mot Tiller blir nok den tøffeste, men klarer vi seks eller kanskje syv poeng i løpet av helgen skal vi være fornøyde, sier lysluggen som imponerte hjemmepublikummet i desember da futsalsirkuset var på besøk i Breivikahallen.

– Tromsøhelga er det beste minnet jeg sitter igjen med fra første halvdel av sesongen. Det var frysninger på ryggen, og virkelig artig å spille med det trøkket vi hadde på tribunen, sier Løvland.

– Han fikk seg jo også et eget uttrykk i den siste kampen der. «Løva-show» med flere scoringer og skikkelig innsats, så det tror jeg folk likte, sier trener Johansen og smiler.

Les også: "Løva-show" da Sjarmtrollan herjet

Seriegull

Selv om det er syv poeng opp til Sandefjord på gullplass har laget fra Vestfold én kamp mer spilt og et tøft kampprogram i helga. Til tross for at Sjarmtrollan kan blande seg inn i gullkampen med en god helg, eller nedrykksstriden med en svak helg, velger Johansen å stå ved den opprinnelige målsettingen.

– Det er jevnt, og marginer avgjører mange av kampene. Vi skal selvsagt kjempe for å komme så høyt som mulig, men jeg tør ikke å gå ut med en ambisjon om å bli seriemester nei, sier Johansen.

Etter at Andreas Løvland mistet hele forrige sesong for Sjarmtrollan har han levert bra etter comebacket, og i helgen har han planer om å glede fansen.

– To scoringer og fire assist på meg, lover Løvland.