I 2005 tok hun NM-gull med Asker og har siden den gang spilt toppseriefotball i Stabæk og 1. divisjon med Fløya. Nå skal skjervøyjenta Reidun Helene Nilsen (32), som har lagt fotballen på hylla, men trener godt likevel, være trener Odd Inge Johansens joker i 1. divisjonskvalifiseringen. Det skriver Altaposten.

Bell tilbake

– Det er ikke sånn at vi tar seriemesterskapet på forskudd, men selv om jentene ikke skal få tenke lengre enn til neste kamp så har vi i trenerteamet begynt jobben med å se litt lengre. I frykt for flere skader har vi derfor kontaktet Reidun som har takket ja til å bidra om behovet er der, sier Johansen til Altaposten.

En utfordring har vært at Bossekops toppscorer Guro Bell Pedersen pådro seg en skade mot Bardufoss, men fikk nylig beskjed om at skaden ikke er så alvorlig.– Vi begynte å jobbe med dette før vi visste hvordan skaden til Guro ville forløpe seg, og vi kommer neppe til å bruke henne om vi har folk nok. Men det er likevel mulig vi tar henne med for å være en del av laget. Hun har enormt med erfaring som hun kan bidra med inn mot de yngre jentene, sier Johansen.

- God signering

Bell Pedersen har spilt sammen med Nilsen i Fløya og er trygg på at Bossekop har gjort et scoop.

– Jeg kjenner henne godt og vet hun er en veldig travel dame, så ikke skjønner jeg hvordan Odd Inge og teamet hans har fått dette til. Hun er en fantastisk person som er god å ha rundt laget. Hvert fall føler jeg en ekstra trygghet når jeg hører at hun har sagt seg villig til å bidra, sier Bell Pedersen. Nilsen bor og jobber i Tromsø, men holder fotballformen ved like ved å trene med 1. divisjonslaget til Fløya. – Hun skal ikke spille i de resterende seriekampene og er som sagt kun en nødløsning vi har valgt om behovet er der inn mot eventuelle kvalifiseringskamper, avslutter Odd Inge Johansen.