Morten Forøy, som fyller 17 år den 25. april, er den eneste Bravo-spilleren som er tatt ut til regionlagssamling for gutter født i 1997 i Trondheim.

– Ja, det er jeg absolutt fornøyd med. Jeg har vært med på samlingene før og dette er nest siste samling før det blir tatt ut en tropp til NM for regionlag. Da gjelder det å gjøre det bra, sier Forøy til itromso.no.

Til samlingen er det tatt ut relativt få nordfra - de fleste er trøndere og moldensere.

LES OGSÅ: Gull i Bodø sikret nasjonalt sluttspill

– Siden Region nord er lagt ned, så hører vi til Region Midt. Og da er det noen få fra nord som er tatt med, sier Forøy.

Bakspilleren ble toppscorer i 2.-divisjon, avdeling 6, med 85 mål denne sesongen. Og det på et Bravo-lag som har slitt. Laget kom bare 7.-plass med åtte poeng på 14 kamper.

– Neste sesong får vi tilbake litt flere folk, og da tror jeg vi kan gjøre det ganske bra. Blant andre komme Tim Strandmo tilbake etter to år i Danmark, forteller Bravo-bakspilleren.

LES OGSÅ: Sara scoret ekte hat-trick

Forøys mål på sikt er å komme på landslaget.

– Så klar har jeg veldig lyst til å komme videre til det. Det handler egentlig bare om å trene mer. Det er ingenting annet å gjøre, så får det eventuelt komme etter hvert, sier Forøy.

– Ja, det er klart at alle kan være i stand til å klare det. For Morten er det ekstra tøft å komme fra Nord-Norge på landslaget. Litt av ulempen er at han kjemper om en plass på venstreback med en spiller som er godt over 2 meter (Vetle Rønningen fra Skogn). Han har dermed noen fordeler som ikke alle har, men ingenting er umulig og sjanser for spill i andre posisjoner er til stede, sier Bravo-trener Thomas Hay.

Følg iTromsø-sporten på Facebook

Kanskje må han på sikt flytte fra Tromsø for å få en bedre trenings- og kamparena.

– Det er absolutt noe han må vurdere. Vi vil bare hans beste. Som treneren hans har jeg blant annet vært i dialog med Bodø som har vist interesse for ham. De vil ha ham med for å få et godt 18-årslag, men det synes jeg ikke vil gi noe særlig utvikling. Skal han flytte, bør han være med på et A-lag, sier Thomas Hay.

– Jeg blir i Bravo i alle fall ett år til, sier Morten Forøy.